Ena največjih zmot človeštva je prepričanje, da nihče ni popoln. Prav vsi smo popolni, točno takšni kakršni smo.

(Foto: Katja Bone)

Vsi smo popolni, ti si popolna!

Ne glede na to kaj počneš, kako se oblačiš, koliko denarja imaš, kaj govoriš ali delaš, ne glede na to v kakšni situaciji si v življenju, vselej si popolna. Spoštuj se takšno kakršna si in se ljubi. Stoj za svojimi odločitvami in jih spoštuj. Spoštuj in občuduj sebe in druge v njihovi popolnosti. Vsi smo popolna bitja, narejena iz ljubezni. Bodi hvaležna za to kar si!

Zaupaj!

Zavedaj se, da je ta trenutek  vse točno tako kot mora biti. Ne obžaluj svojih odločitev in ne skrbi glede prihodnosti. Vse odločitve, ki si jih sprejela do sedaj, so te pripeljale točno sem, kjer si sedaj in te vodijo po pravi poti. Tudi odločitve, ki jih sprejemaš sedaj, te bodo popeljale točno tja kamor moraš iti, zato je skrb glede prihodnosti nesmiselna. Le zaupati moraš sebi, svojim občutkom ter intuiciji.

Živi ta trenutek

Ko je duša spojena s telesom, si v trenutku. Delaj stvari ki te veselijo in napolnjujejo tvojo dušo. Kadar si v trenutku, nisi v mislih, si v srcu. Bodi ustvarjalna, dovoli si biti otrok. Tvojemu razumu se bo to seveda zdelo nesmiselno, ampak razum vedno racionalizira. Razumu se ustvarjalnost vselej zdi nesmiselna. Razum hlepi po uspehu in napredku v prihodnosti in razglablja o preteklosti. Srce takrat trpi. Ko si v trenutku in si iskrena do sebe, pa srce igra. Poslušaj ga!

Svoje duše ne prodaj!

Nauči se reči ne. Nikar zaradi ega, vselej zaradi srca. Če čutiš nekaj, tvoj razum pa ti govori nekaj drugega, prisluhni srcu. Na dolgi rok se to vedno obrestuje. Večina ljudi je še vedno v razumu, vendar, ko bo tvoja intuicija dovolj močna da slediš srcu, boš spoznala ljudi, ki prav tako živijo v trenutku in ustvarjajo svoje življenje iz duše, iz srca in ne iz razuma.

Ne prestraši se sprememb

Spremembe, ki se dogajajo, ko poslušaš svoje srce, vedno vodijo v napredek. Razum je tisti, ki ustvarja strah. Pot v neznano je nekaj novega in je pot, ki jo uberejo pogumni ljudje, ki upajo slediti svojim sanjam in srcu, ne glede na to kaj menijo drugi. Drugi niso pomembni, pomembna si ti, tvoje želje in tvoje sanje! Verjemi, da jih lahko uresničiš in da jih lahko živiš.

Pomembno je, da se znaš pobrati

Ni pomembno kolikokrat padeš, pomembno je, da se znaš pobrati. Pot je tista, ki je pomembna, ne cilj. V življenju ni napak, so samo odločitve in izkušnje iz katerih se nekaj naučiš in iz katerih zrasteš, ali pa takšne iz katerih se ne želiš naučiti in jih zato moraš ponavljati. Zato še enkrat, spoštuj vsako svojo odločitev in sprejmi svojo popolnost, ter se uči iz izkušenj, rasti in hodi po poti svojega srca. Pozabi na strahove v mislih, te so za poražence, ti pa si zmagovalka!

Spremljajte naše objave na Facebooku.

Preberite si še

Komentarji