Bivanje človeka v zemeljski obliki je delovanje in aktivnost na svoj edinstven način. Vsak človek v sebi nosi program, sestavljen iz priučenih vzorcev in/ali bogatih vsebin prejšnjih življenj. V sklopu tega programa ljudje delujemo tako, kot znamo. Splet okoliščin pa poskrbi, da se nam zadeve odvijajo točno tako, kot jih potrebujemo za svojo rast, izpopolnjujemo sami sebe in poplačamo svoj karmični dolg. Karmični diagnostičarji menijo, da je duša točno tam, kjer mora biti, saj duša ve, kakšna je njena pot.

Slaba samopodoba in nesprejemanje lastnega telesa, me je pripeljalo k jogi. Ko sem se začela ukvarjati z jogo, sem slabo poznala svoje telo, imela sem slabo samopodobo. Kadar sem razmišljala o svojem telesu, sem ga dojemala kot da ni v redu, da bi lahko bilo bolje. Tovrstno negativno mnenje o lastnem telesu je med ženskami stalnica.

Vreme 26.11.

oblačno sneženje
-1 | 3 delno oblačno
Pet 27.11
1 | 5 delno oblačno
Sob 28.11
-1 | 7 delno oblačno
Ned 29.11
0 | 8 delno oblačno
Pon 30.11
Ponoči in jutri zjutraj bo delno jasno z občasno zmerno oblačnostjo, le na vzhodu bo ostalo pretežno oblačno. Na Primorskem bo pihala zmerna do močna burja. Najnižje jutranje temperature bodo od -3 do 2, na severozahodu do -7, ob morju okoli 6 stopinj C.