Ko sem še aktivno spremljala zdravstvene teme, sem večkrat snemala intervjuje z znanimi epidemiologi, infektologi in mikrobiologi, ki spremljajo življenje virusov v svetu. Nekoč mi je eden izmed njih rekel:” Enkrat bo udaril virus, ki bo spremenil število prebivalcev na svetu. Enkrat se bo zgodilo. Ne vemo, kdaj, ne vemo, kateri bo to, se bo pa zgodilo. Naravna selekcija.” Spomnim se, da me je zmrazilo ob tem stavku.

Pozitivna plat CrossFit vadbe je predvsem preprostost same opreme, ki je zelo poceni v primerjavi z dragimi napravami v konvencionalnih fitnesih, slaba plat, zaradi katere tudi ta članek, pa je velika možnost poškodb predvsem za slabo pripravljene, oziroma netrenirane osebe ali če hočete: take, ki se od otroštva naprej, niso ravno pretirano posvečali športu.

Vreme 24.10.

pretežno oblačno dež
7 | 11 pretežno oblačno
Sob 25.10
6 | 12 delno oblačno
Ned 26.10
2 | 12 pretežno jasno
Pon 27.10
0 | 12 jasno
Tor 28.10
Ponoči in jutri bo v zahodni Sloveniji precej jasno, drugod pretežno oblačno. Popoldne se bo delno zjasnilo tudi v severni Sloveniji. Na Primorskem bo pihala šibka do zmerna burja. Najnižje jutranje temperature bodo od 3 do 9, najvišje dnevne od 9 do 14, na Primorskem do 18 stopinj C.