Bivanje človeka v zemeljski obliki je delovanje in aktivnost na svoj edinstven način. Vsak človek v sebi nosi program, sestavljen iz priučenih vzorcev in/ali bogatih vsebin prejšnjih življenj. V sklopu tega programa ljudje delujemo tako, kot znamo. Splet okoliščin pa poskrbi, da se nam zadeve odvijajo točno tako, kot jih potrebujemo za svojo rast, izpopolnjujemo sami sebe in poplačamo svoj karmični dolg. Karmični diagnostičarji menijo, da je duša točno tam, kjer mora biti, saj duša ve, kakšna je njena pot.

Večina žensk je še vedno mnenja, da je trening z utežmi primeren le za moške. To prepričanje izvira iz strahu, da bodo postale preveč mišičaste. Resnica je ravno nasprotna: posledica vadbe z utežmi je čvrsta zadnjica, lepo oblikovane roke brez odvečnih »zavesic« in raven trebuh. Predpogoj je seveda uravnotežena in zdrava prehrana, ki vsebuje dovolj beljakovin, sestavljenih ogljikovih hidratov in esencialnih maščob.

Vreme 26.11.

oblačno sneženje
-1 | 3 delno oblačno
Pet 27.11
1 | 5 delno oblačno
Sob 28.11
-1 | 7 delno oblačno
Ned 29.11
0 | 8 delno oblačno
Pon 30.11
Ponoči in jutri zjutraj bo delno jasno z občasno zmerno oblačnostjo, le na vzhodu bo ostalo pretežno oblačno. Na Primorskem bo pihala zmerna do močna burja. Najnižje jutranje temperature bodo od -3 do 2, na severozahodu do -7, ob morju okoli 6 stopinj C.