Za popoln videz hollywoodskih zvezdnic so včasih zaslužni zelo nenavadni tretmani, ki si jih zvezdnice privoščijo po zelo visoki ceni.

TOP 6 nenavadnih razvajanj zvezdnic 1 od 1

Zvezdnice si včasih privoščijo zelo nenavadne tretmane.

1. nenavadno razvajanje: Evianova kopel

Čeprav jo zelo rada pije med svojimi tekmami, si Serena Williams Evianovo vodo rada privošči tudi malce drugače, in sicer v obliki kopeli. Bila je prva gostja, ki je preizkusila 5.000 dolarjev vredno namakanje v omenjeni znamki vode, kar ponuja hotel Victor v Miamiju. Za samo nočitev v hotelu je slavna tenisačica odštela kar 6.000 dolarjev na noč, okopala pa se je v 1000 litrih Evianove vode, na kateri so plavale marjetice. Williamsova pravi, da je občutila razliko v vodi takoj, ko je vanjo stopila. Ta naj bi bila opazno čistejša od vode iz pipe.

2. nenavadno razvajanje: Krema iz kaviarja

Tudi zaposlena ženska kot je Angelina Jolie potrebuje kanček razvajanja in to si privošči s pregrešno drago kremo iz kaviarja, ki vsebuje ikre jesterja in proteinsko bogato sestavino, ki izjemno dobro vlaži in napne kožo. Krema se imenuje La Prairie’s Skin Caviar Luxe, 100ml omenjene kreme pa stane kar 710 dolarjev.

3. nenavadno razvajanje: Kopel z rdečim vinom

Kozarec vina ob kopeli je povsem razumljivo in običajno razvajanje. Kaj pa v kopeli? Morda je prav to skrivnost mladostnega videza Teri Hatcher, ki je reviji Daily Telegraph zaupala, da v svojo kopel vedno zlije kozarec rdečega vina zavoljo njegovih pozitivnih učinkov na kožo.

4. nenavadno razvajanje: Krema za obraz iz placente

Sijoč obraz Eve Longorie je morda prav rezultat njene vsakodnevne nege, ki med drugim vključuje tudi EMK-jevo placentno kremo s posebnimi botanične izvlečke. Ti posnemajo snovi, ki jih je možno najti v človeški placenti. Zvezdnica Razočaranih gospodinj za kremo odšteje 90 dolarjev, vitamini in amino kisline v kremi pa poskrbijo za obnovitvene procese v koži.

5. nenavadno razvajanje: Nega obraza s ptičjimi iztrebki

Od vseh nenavadnih zvezdniških tretmanov je tretman, ki si ga med drugim privošči tudi Posh Spice, verjetno najbolj neobičajen. Victoria Beckham občasno zavije v Shizuka Day Spa zdravilišče v New Yorku, kjer ponujajo tudi nego obraza z mažo, ki vsebuje iztrebke slavčka. Zadevo so poimenovali »geisha nega obraza«, za to posebno 60-minutno seanso pa zvezdnica odšteje 180 dolarjev. Koža je po tretmanu mehka, sijoča in zdrava. Očitno deluje, saj naj bi si takšno razvajanje občasno privoščil tudi njen mož David.

6. nenavadno razvajanje: Nega obraza s kačjim strupom

Skozi leta je Gwyneth Paltrow v imenu lepote in dobrega počutja preizkusila klistiranje, lepljenje vročih skodelic na telo in makrobiotično dieto. Seznamu nenavadnih tretmanov je dodala tudi nego obraza s kremo, ki vsebuje kačji strup in ima na kožo podoben (le malce bolj blag) paralizirajoč efekt kot kačji ugriz. Tako rekoč botoks iz plazilca. Nekateri se sprašujejo, če ne gre morda le za kačje olje in ne kačji strup. Kakorkoli že, svetlolasa oskarjevka izgleda fantastično.

7. nenavadno razvajanje: Ribja pedikura

Jessica Simpson je v svojem resničnostnem šovu The Price of Beauty na Japonskem preizkusila tako imenovano ribjo pedikuro, pri kateri odmrlo kožo na nogah odstranijo doktor ribe (garra rufa ali po angleško doctor fish). V zvezni državi Virginiji lahko za 50 dolarjev dobite 30 minut takšne pedikure.

Spremljajte naše objave na Facebooku.

Komentarji