Preberi več o Boštjanu Šifrerju, strokovnjaku za izgubo telesne teže in zdrav način življenja.

Boštjan Šifrer 1 od 1

Boštjan Šifrer - Strokovnjak za izgubo telesne teže & zdrav način življenja

Moje ime je Boštjan Šifrer ,…sem certificirani osebni trener fitnesa in strokovnjak za izgubo telesne teže in zdrav način prehranjevanja. Moja pot osebnega trenerstva sega že mnogo let nazaj s prvimi začetki v domačem fitnesu. V vseh letih me je neizmerna želja po novem znanju s področja treningov, prehrane, preoblikovanja telesa in vsega povezanega s fitnesom gnala naprej,… do sedanjosti. Želja po novem znanju ni bila do sedaj nikoli manjša, ravno obratno saj je možnosti nadgrajevanja znanja večja.
Moj pogled na osebno trenerstvo je, da se je potrebno vsakodnevno oz. kolikor čas dopušča  izobraževati in izpopolnjevati na področju treningov, zdravega prehranjevanja, osebnostnega razvoja, vsesplošnega zdravja ter mnogo več in vse to podati vam,  ki ste željni iz sebe narediti nekaj več.

Kot osebni trener dajem poudarek na kvaliteto vašega življenja, kar pomeni, da se bo za rezultate potrebno truditi, biti odločni doseči cilj, se kvalitetno in zdravo prehranjevati…

To ne pomeni neskončnega odrekanja pri prehrani in prekomerne aktivnosti z vadbo, saj to ne pripelje do dolgoročnih, zavidljivih ciljev. Za dobre rezultate je potreben nek proces in sprememba navad oz. razvad za kar je potreben čas. Kadar se odločate za treniranje z osebnim trenerjem,  je dobro o tem dobro premisliti in imeti v mislih, da hitrih, čudežnih rezultatov ni.

Z dolgoletnimi izkušnjami in vsakodnevnim izpopolnjevanjem s področja zdravega prehranjevanja in treniranja vas do dobre forme pripeljem z najnovejšimi principi treniranja, ki so znanstveno dokazani, da vam pokurijo maščobo in preoblikujejo telo na VARNEN in NAJHITREJŠI način.

Moja naloga je, da prepoznam vaše probleme in z vami delim moje izkušnje ter znanje in vam pomagam do vitalnega, zdravega in energije polnega telesa kot ste si ga vedno želeli.

Spremljajte naše objave na Facebooku.

Komentarji