Si ostala samska, vendar želiš ostati zadovoljna in zadovoljena? Poskrbi zase!

 

Foto: Thinkgstock

Da je solizem še kako “IN” ter da se , četudi si izgubila svojega fanta, imaš lahko nadvse dobro na vseh področjih, tudi tistem seksualnem, ti predstavljamo nekaj korakov, ki te bodo pripeljali do odličnega orgazma!

Poskrbi za prijetno atmosfero

Preden se lotiš solo akcije, si najprej ustvari intimno in prijetno vzdušje. Priskrbi si CD z glasbo, ob kateri se počutiš nagajivo, razigrano, prižgi svečke ali uporabi eterična olja. Ne pozabi pa tudi na drzno garderobo, ki ti bo burila domišljijo in seveda poredne dodatke!

Uporabi domišljijo

Sprosti vse zavore svoje domišljije in sanjari o nabolj seksi tipčku, katerega ime ti že zmoči hlačke, kaj šele, ko začneš o njem fantazirati, kako bi si ga privoščila, kje in kaj vse bi počela… Ne pozabi, da domišljija nima meja, zato ti je dovoljeno res prav vse!

Bodi inovativna

Si pomislila na to, da bi se morda med samozadovoljevanjem snemala? Poskusi! Ali pa se ob stimuliranju ščegetavčka, božanju telesa in menjavanju položajev glej v ogledalo! Karkoli boš že počela, vžgalo bo zagotovo!

Pozabi na vlogo “pridne punčke”…

…in bodi prava perverzna porednica! Privošči si zabavo preko spleta in se poigraj z neznancem v vročem internetnem pogovoru. Izmenjajta si seksualne misli, želenja, hotenja, bodita predrzna, uporabita sočne besede in si dovolita padec še zadnjih moralnih zavor!

Lahko pa si ogledaš tudi pornič s svojimi seksi fetiši ali tipčke, ki masturbirajo. Skratka dovoli, da te domišljija privede na še, zaradi moralnih zadržkov, neraziskana seksualno vzburjajoča področja in si pusti biti zadovoljna in nadvse zadovoljena!

 

Spremljajte naše objave na Facebooku.

Preberite si še

Komentarji