Že majhne spremembe vas lahko spremenijo v seksi zapeljivko, ki se ji moški ne bodo mogli upreti.

Foto: Getty Images

1.  Naličena ženska je seksi, a ne pretiravajte

Številnim  moškim so najbolj všeč ženske, ki delujejo naravno tudi takrat, ko so v resnici naličene. Zadostujejo že maskara in rahlo poudarjene ustnice ter nekaj pudra. Najlepša je ženska, ki zgolj poudari svojo lepoto, namesto da bi se z make-upom prelevila v popolnoma drugo osebo. Saj poznate anekdoto o tem, da se nekateri moški, ki preživijo strastno noč s seksi neznanko, zjutraj ustrašijo, saj je bil njen videz, pod težkimi ličili in zatemnjenimi lučmi popolnoma drugačen od jutranjega izgleda? Prav tako je nesmiselno prepričanje nekaterih žensk, da morajo biti v družbi svojega izbranca ves čas naličene in popolne, saj menijo, da bi ga drugače odbile od sebe. Očitno gre za dekleta, ki so precej nesamozavestna, oziroma se skrivajo zgolj za masko popolnega videza, medtem ko so na osebnostnem področju manj prepričana vase. Povsem razumljivo je, če ste na začetnih zmenkih skrbno naličene, čez čas pa je priporočljivo, da se čimbolj sprostite ob svojem fantu. To ne pomeni zanemarjenega videza, ampak naraven videz, ki je tudi najbolj seksi. Ne pozabite, da moški načeloma ne marajo poljubljanja močno našminkanih ustnic, saj si želijo okusiti naravni vonj in ne umetni vonj kozmetike. Seveda je opaznejše ličenje povsem priporočljiva izbira za posebne priložnosti in večerne dogodke, moškim pa naj bi bila še posebej všeč rdeča šminka, ki spominja na strast in barvo ljubezni. Pomembno je le to, da znate ločiti med okoliščinami, kjer lahko nekoliko pretiravate z ličenjem in vsakdanjo situacijo, saj vas ima najrajši sproščeno, navsezadnje pa z ličili lahko umažete tudi posteljnino.

2. Seksi oblačila še ne pomenijo seksi ženske

Seksi ženska ni  nujno povsem razgaljena ali na pol gola, temveč je včasih bolj privlačno tisto, kar ostane skrito, vendar pusti prosto pot moški domišljiji. V postelji z moškim lahko eksperimentirate in ga obnorite s povsem prozornimi srajčkami, tangicami in navsezadnje popolnoma gole, na cesti in pri začetnih korakih zapeljevanja, pa je zelo seksi tudi, če ne pokažete vsega. Prav tako je nakazana golota lahko zanimiva za popestritev dolgoletne zveze. Če sicer prisegate na sproščeno, športno oblačenje ali bolj zapeta oblačila, se vsaj občasno odločite za dekoltirano srajco, v kombinaciji z dolgim krilom ali hlačami, lahko pa se odločite za obratno situacijo: srajčko, zapeto do vratu, h kateri oblečete mini krilo in visoke salonarje. Seksi ženska je tista, ki zapeljevanje začne že z jutranjim oblačenjem, kjer poskrbi za majhne detajle, ki bodo vzburjale njenega partnerja ali simpatijo. Pri oblačenju poudarite tiste dele telesa, na katere ste najbolj ponosne in prikrijte tisto, zaradi katerih ste včasih slabe volje. Če imate lepe in polne prsi, jih poudarite z dekoltejem. Verjemite, moški ne bodo opazili vaših pomanjkljivosti, temveč bodo obnemeli ob bogatem oprsju. Morda imate vitek stas in eleganten hrbet? Poudarite ga z majico z izrezanim hrbtom, ki bo poudarila vašo vitkost. Najbolj pomembno pa je, da kljub eksperimentiranju ne zanemarite vašega priljubljenega stila oblačenja, saj visoke pete in dekolte še ne pomenijo seksi ženske.  Še posebej, če nikakor niste takšen tip ženske, poslušajte same sebe. Tudi moški bodo prej opazili samozavestno dekle, četudi v trenirki, saj bo zanje bolj seksi od ženske, ki se bo prisilila, da bi nosila nekaj, v čemer se ne počuti dobro.

3. Seksi ženska obvlada pravila spogledovanja

Moški obožujejo opazovanje ženskih oblin, še posebej ob potresavanju zadnjice in prsi ob plesu ter hoji. Izkoristite dejstvo, da so moški vizualni tip in se poigrajte s telesno govorico. Del zapeljivega videza so namreč tudi seksi kretnje, ki pa prav tako ne smejo biti pretirane, saj sicer izpadejo komično ali vsiljivo. Neprenehno mežikanje s trepalnicami, oblizovanje ustnic brez pravega povoda in pohotno bolščanje, lahko nekatere moške odbijejo ali nasmejijo, saj bodo mislili, da ste povsem obsedene z njimi. Pretiravanje v spogledovanju in vzbujanju pozornosti namreč kaj hitro izpade ceneno in patetično, zato raje kombinirajte sproščeno obnašanje z nekaj dodatnega flirtanja. Pogled, ki na njem ostane zgolj sekundo dlje, kot bi bilo običajno, nasmeh in zazretje naravnost v oči, so lahko učinkovitejše taktike spogledovanja. Povsem slučajni dotiki ob pogovoru, igranje s svojimi lasmi in občasno drsenje z roko po svojem telesu, npr. po vratu ali nogah, bodo bolj neočitni, a hkrati bo takšna ženska izpadla precej seksi. Kaj pa v primeru partnerskega razmerja?Tudi, če sta s partnerjem že nekaj časa skupaj, lahko zvezo poživita s celodnevnim spogledovanjem, ki lahko vodi v vročo predigro.

 

Spremljajte naše objave na Facebooku.

Osvojite majhne zvijače seksi žensk

vroč seks dober sex tumblr_m4nelvoCrR1r9x1k6o1_500_large Foto: Getty Images
(X)

Preberite si še

Komentarji