Prijateljici, ki se moži, pripravite noro in nepozabno dekliščino! Tukaj so ideje, ki bodo popestrile slovo od dekliškega življenja!

Najboljše ideje za nepozabno dekliščino! 1 od 1

Preden vrže šopek, ji pripravite nepozabno dekliščino! (PhotoXpress)


Ponavadi je organizator dekliščine oziroma nevestine zadnje divje noči ena izmed nevestinih najboljših prijateljic, lahko pa je tudi nevesta sama. Če ste se znašli v tej vlogi, a vam vloga organizatorice večera ni ravno pisana na kožo, vam bodo naše ideje zagotovo v pomoč...
Dekliščina
je noč, ki je obvezno rezervirana samo za ženske! Moškim – razen mogoče slačifantom – je tokrat vstop prepovedan…

Klasičen moški striptiz?

V ameriških filmih je moški striptiz videti zelo razburljivo. Na žalost pa v Sloveniji ni čisto tako. Morda že zato, ker smo tako zelo majhni in imamo na voljo le 3 striptizerje (ugibam), katerih nastope ste si ogledali že na 10-ih dekliščinah prej. Poleg tega pa bi se človek najraje kar zjokal, saj tak izklesani lepotec za polurni “šov” pobere ogromno denarja.
Namesto, da na dekliščino povabite slačifanta, denar raje porabite za kaj inovativnega, še posebej, če vaša prijateljica ni ravno za tovrstne zabave. Kupite na primer kakšno playgirl revijo ali pa pornofilm, ki si ga oglejte skupaj, pokomentirajte moške in se zabavajte.

Poreden dekor na dekliščini

Če vaša prijateljica veliko da na dekoracijo in ves čas govori o poročni obleki, rožah, cerkvi in samem poročnem sprejemu, potem nikakor ne boste zgrešili, če se tudi vi malce potrudite z dekoracijo na dekliščini.
Seveda pa mora biti vse na dekliščini povezano z erotiko: prtički in kozarčki v obliki penisov in podobne traparije jo bodo zagotovo spravili v dobro voljo in popestrili njen zadnji samski večer.

Poredna igrica – penis Pinjada

Pinjada je mehiška igra, a ste jo najverjetneje videli v kakšnem ameriškem filmu, kjer je otrok s prevezanimi očmi s palico udrihal po papirnatem oslu, napolnjenem z različnimi sladkarijami in/ali igračami ter jo skušal razbiti. Nekaj podobnega lahko pripravite za prijateljičino dekliščino.
Pripravite pinjado v obliki penisa, v katerega lahko natlačite vse mogoče zadeve: od raznih alkoholnih napitkov, spolnih pripomočkov, bonbončkov v obliki penisa in podobne domislice. Zagotovo bo zelo zabavno gledati prijateljico, kako s palico udarja po gromozanskem penisu. Moškim se ponavadi ne zdi kaj prida smešno, če ženska okoli njihovega orodja straši s palico – a na dekliščini ni nobenega, mar ne?

Pošalite se na račun bodoče neveste

Je vaša prijateljica sicer šaljivka, ki vas rada spravi v zadrego? Na dekliščini imate priložnost, da ji vrnete milo za drago. Če se vaša zabava nadaljuje v baru, bo to idealno. Priskrbite ji tiaro ali kakšno smešno pokrivalo, na katerem je penis ali kaj podobnega. Nato pa jo prisilite, da napihne napihljivega g. Penisa, ki ste ga kupili posebej zanjo. Njena naloga to noč bo, da napihljivega lepotca celo noč oblači… In to s kosi oblačil, ki jih bo “nafehtala” od moških, ki jih bo spoznala to noč. In ne bodite preveč popustljivi – tudi lutka mora imeti oblečeno spodnje perilo.

Na dekliščini naj se pije!

Ga vaša prijateljica rada spije? Potem bodo pivske igrice kot ustvarjene zanjo. Ena izmed najbolj zabavnih je igra s kartami, ki jo vsi poznate – Osel. A tokrat ne boste igrale z navadnimi kartami, temveč bodo na njih pravi razgaljeni lepotci. Princip igre verjetno že poznate. Bistvo igre je, da čim hitreje zberete 4 karte z istim številom in roko položite na sredino mize. Ostala dekleta morajo takoj, ko vidijo da ste to storili, roko položiti na vašo. Tista, ki to stori zadnja, pa je OSEL, zato mora spiti dogovorjeno količino pijače.
Če ste malce bolj pokvarjene sorte in želite nevesto napiti prvo, se lahko z ostalimi dekleti dogovorite za taktiziranje in si med seboj signalizirate, kdaj bo katera položila roko na mizo. Tako bo bodoča nevesta vedno roko položila zadnja, z vsako igro pa bo tudi vedno bolj vinjena.

Igrica za prijateljice, ki bo zabavala bodočo nevesto

Dekleta naj se razdelijo v več manjših skupin (približno tako, da gre vsaka skupina v en avto) in imajo določen čas, v katerem morajo opraviti čim več nalog (naloge imajo različne vrednosti) s seznama najbolj odpuljenih nalog, kar ste se jih mogli spomniti. Skupina, ki zbere največ točk, zmaga in je nagrajena.

Zabavne dogodivščine z dekliščine vam bodo zagotovo ostale za vedno v spominu, saj so naloge, ki jih morate opraviti ponavadi precej nenavadne. Na primer: skupina mora prinesti moške spodnjice, lisice, vizitko samskega poslovneža, banano, prepričati tri moške, naj napišejo razloge, zakaj se nevesta ne bi smela poročiti, prepričati moškega, naj jim podari svoj kondom iz denarnice, prinesti igračko iz Happy meala, in še marsikaj. Tukaj je vse prepuščeno nevestini domišljiji.

Nikakor ne pozabite, da je dekliščina predvsem ženski žur, na katerem proslavljate slovo od norega dekliškega življenja – zato si le dajte duška, kot da je zadnjič (čeprav dobro veste, da v resnici ni)!

Spremljajte naše objave na Facebooku.

Komentarji