Če je vajin odnos postal že nekoliko zdolgočasen, si privoščite seksi potegavščine, ki ga zagotovo ne bodo pustile ravnodušnega.

Šepetajte, osvajajte, začnite in ne dokončajte, predvsem pa obnorite svojega moškega. Čeprav se vam nekatere ideje zdijo nekoliko neprimerne za vajin odnos,se lahko seksi potegavščine pretvorijo v zelo vročo predigro.

1. Naj ga obnori vaše telo

Ob času, ko ponavadi pride iz službe, mu pripravite seksi potegavščino in pustite vrata kopalnice priprta. Vaše čisto in golo telo, ki ga z nežnimi krožnimi gibi negujete z vašo najljubšo kremo, ga bo v trenutku prihoda tako prevzelo, da bo pozabil na vse službene obveznosti.

2. Oblecite se v rdeče

Znano je, da je rdeča barva moškim ena najbolj seksi barv. Ko se skupaj odpravljata na večerjo ali kakšen poseben dogodek se poslužujte barv, ki ustvarjajo seksi vzdušje. Rdeča, temno modra in vijolična barva so namreč najbolj eritočne barve, medtem ko se za seksi vzdušje vsekakor izognite sivi.

3. Igrajta se

Privoščite si nekaj zabave in mu predlagajte družabne igre. Seveda s tem ni mišljena navadna igra. Igrajta se tako, da se mora ob vsaki izgubljeni točki eden ali drugi sleči določen kos oblačila. Misel in pogled na golo telo brez dotikanja zna biti še kako mamljiv…

4. “Ups, zmočila sem se.”

Med umivanjem posode se vam najbrž večkrat zgodi, da vas voda poškropi po majici. Pa tudi če ji pri tem malo pomagate, izkoristite svojo zmočeno majico, pod katero se skriva bujno in nabreklo oprsje, za seksi potegavščino. Ob pogledu na svojo ljubljeno, seksi, in samo njegovo miss mokre majice, bo v njem vzbudil pravo poželenje.

5. Spontano objemanje

Preizkusite učinke spontanega objemanja. Prikradite se za hrbet vašega partnerja in ga od zadaj objemite. “Moški imajo takoimenovane senzorje za oprsje na celotnem telesu,” pravi Lou Paget, strokovnjak na področju seksa. “Ko bo občutil vaše bujno oprsje na svojem hrbtu, se bo zagotovo vzburil.”

6. Poredna, seksi sporočilca

Napišite mu poredna in nekoliko nagajiva sporočilca in jih nalepite ali pustite tam, kjer veste, da bo pogledal samo on. Vzpodbudite mu domišljijo in ga vzburite zgolj s pričakovanjem na vse tisto, kar bo sledilo. Lahko mu pripravite tudi načrtovano seksi potegavščino in ga prek sporočilc in korakov vodite do končne nagrade – vas.

7. Oglejta si film in ga posnemajta

Privoščita si filmski večer z nekoliko bolj romantično tematiko. Vsak poljub, božanje, ljubimkanje ali objemanje naj bo neke vrste naloga, ki jo morata tudi vidva ponoviti, v istem času. Film bo na ta način deloval kot neke vrste stimulacija in vzburjenje, zato se lahko kaj kmalu zgodi, da bosta na sredini film morala ustaviti.

8. Verbalna stimulacija, brez dotika

Ko sta nekje na javnem prostoru in svojih seksualnih želja ne moreta uresničiti, ga obnorite s seksi potegavščino in mu govorite vse tiste sladke in nekoliko bolj poredne reči, ki bi jih radi izvedli na njegovem telesu. In če boste pri tem prepričljivi, se vam ne bo mogel prav dolgo upirati.

9. Govorjenje povzroča vibracije

Ko pričnete svojega partnerja razvajati s svojimi dotiki in poljubi po celem telesu, skušajte izvesti seksi potegavščino tako, da poleg ljubkovanja, govorite. To pa predvsem zato, ker se z glasom, ki prihaja iz vaših ust, ustvarjajo prav posebne vibracije, ki lahko seksualno izkušnjo pretvorijo v nepozabni vrhunec. Poskrbite predvsem za to, da bojo zvoki nekoliko nižji, saj so le tako vibracije močnejše.

Spremljajte naše objave na Facebooku.

Preberite si še

Komentarji