Čeprav si ženske želijo, da bi bili moški glede vsega povsem iskreni, resnica včasih le ni tako prijetna. Kaj zaupajo svojim prijateljem, puncam pa ne? Sledi resnica…

1. resnica: Vse je v seksu

Res je, mnogo moških ogromno stvari v vsakdanjem življenju zveze povezuje s seksom in s tem, ali bodo nocoj seksali, od česar je seveda odvisno tvoje razpoloženje. Všeč so jim tudi ženske, ki enako uživajo v seksu ter erotičnem eksperimentiranju in so med seksom živahne, navdušene ter aktivne.

2. resnica: Tvoja jeza ga odvrača od romantike

Moški so mnogo manj romantično razpoloženi, kadar mu ženska greni dneve. Vsako tečnarjenje in tisto hormonsko nihanje, ki včasih iz ženske privleče tudi najhuje, ni zanj prav nič prijetno in ga odvrača od romantičnih potez. Nežno razvajanje, objemanje in božanje bo vsekakor pokvaril prepir zaradi dvignjenega pokrova na straniščni školjki. Zakaj včasih prenašajo tečnobo ženske? Ker verjetno v bližnji prihodnosti obljublja tudi seks.

3. resnica: Ne mara ženskih filmov

Večina moških ne mara tistega, kar mnogi pojmujejo za žensko zabavo. Torej raje bi jedel steklo kot pa gledal vse epizode Seksa v mestu ali film o Bridget Jones. Zakaj občasno vseeno pristane v to? Zaradi seksa.

4. resnica: Mrzli deli telesa

Ženske imajo ponavadi mrzle roke, stopala in zadnjico, zato pri gretju včasih svoje moške zamenjajo za termofore. Stiskanje in pritiskanje mrzlih delov telesa ob njegovo telo, da bi te pogrel, je seveda lahko zelo romantično, kadar je moški razpoložen za takšne usluge. A to ni vedno. Resnica je, da bi včasih raje videl, da se najprej pogreješ, preden ga objameš ali pa da svoje mrzle roke kar obdržiš ob sebi.

5. resnica: Prenašanje slabega obnašanja

Pripravljenost moškega, da bo prenašal čudno ali slabo obnašanje ženske, je premo sorazmerno s tem, kako zelo mu je privlačna. Za seks s seksi žensko bo potrpel marsikaj, čeprav se občasno zna zgoditi, da tudi atraktivnost ženske ne bo več dovolj za stvari, ki si jih ona dovoli. Vsekakor se mu obrestuje, kadar se vroča ženska za čudno ali slabo obnašanje opraviči na svoj poseben način, vendar vsaka pametna ženska mora tudi tu vedeti, kje je meja.

6. resnica: O besedah »Želim se pogovoriti!«

Kadar ženska izrazi, da bi se želela usesti in pogovoriti, moški slišijo besede »besna sem«. Že vnaprej vedo, da pogovor ne bo prijeten in da debata ne bo potekala o športu, temveč da bo omenila nekaj, kar jo moti in da obstaja nevarnost prepira. Podobno je tudi z besedo »nič« na vprašanje »Kaj je narobe?«. Vsak izkušen moški ve, da odgovor »nič« obeta vihar.

7. resnica: O zmenkih

Moški ne marajo zmenkov, ker na njih velikokrat morajo lagati, da na žensko naredijo dober vtis. Ponavadi šele po nekaj mesecih svobodno izrazi, da mu Bridget Jones ni prav nič zabavna, da mu njegova služba niti ni tako vznemirljiva, da res ne mara večurnega nakupovanja in da si imela enkrat na zmenku zadah po večerji, ki ga je med poljubljanjem skušal ignorirati.

8. resnica: Kaj si misli o tvojih čenčah?

Ne zanima ga, kaj je novega v seksualnem življenju tvojih prijateljic, razen če je kaj res novega in vznemirljivega, na primer trojček ali svinganje. Ne zanima ga, katera izmed punc nosi ličila na tečaj joge. Pa tudi to, kako je bila danes oblečena tvoja sodelavka. Pa včasih vseeno navidezno posluša in prikimava z glavo. Zaradi seksa.

Spremljajte naše objave na Facebooku.

Preberite si še

Komentarji