To soboto, 21. julija, med 11. in 19. uro, pridite v park Tabor na obujanje spominov in brskanje med modnimi oblačili ter dodatki. Dogajalo se bo ‘na polno’!

Vintage Vikend zopet podaja roko KD ProstoRožu in se pridružuje akciji oživljanja ljubljanskega parka Tabor. To soboto, 21. julija, med 11. in 19. uro, pridite na obujanje spominov in brskanje med večno modnimi oblačili in dodatki.

Poleg stojnic ponudnikov modnih dodatkov in oblačil iz druge roke, ki jih bodo v senci drevesnih krošenj postavili: Gvant, Zadruga dobrote, Vintage Vikend, Divas Vintage, Ada Hamza Vintage Goods, Dame in Gospodje, Neon Vintage Jewelry, KičJeRaj in Backyard Vintage.

Za vse nostalgike pa so organizatorji pripravili še dodatno dozo modnih in doživljajskih sladkorčkov. Umetnica ličenja Čarideja bo dame med brskanjem po stojnicah naličila v vintage slogu, fotografinjaPatricija Stepanovič pa jih bo med sprehodom po promenadi ujela v objektiv svojega analognega fotografskega aparata.

‘Popazim Te’ bo male razigrančke zabaval z igrami in prebiranjem že pozabljenih pravljic pod drevesnimi krošnjami, njihovi starši pa bodo lahko prelistali stare otroške revije ali pa se sproščali ob branju v Knjižnici pod krošnjami. Odvil se bo tudi pravi Dvoboj na ulici, kjer bodo prišli na račun ljubitelji bojevanja s hladnim orožjem srednjega in novega veka.

Dogajanje bo vroče, zato bo Cockta, pijača naše in vaše mladosti, osvežila lovce na vintage zaklade in v misli priklicala marsikateri spomin. Sobote so čas za nostalgično sanjarjenje, organizatorji se že veselijo sanjarjenja z vami! Vstop je seveda prost.

Spremljajte naše objave na Facebooku.

Preberite si še

Komentarji