SiTi Teater BTC med 28. majem in 18. junijem napoveduje SiTi Teater pod zvezdami.

Na Ljubljanskem gradu bodo gostovale štiri priljubljene gledališke predstave. Prva bo na sporedu monokomedija Jamski človek, ki praznuje
10. rojstni dan, več kot 600 uprizoritev po vsej Sloveniji in več kot 150.000 gledalcev. Poleg fenomena slovenskega gledališča SiTi Teater pod zvezdami napoveduje še predstave Moja dežela, Manjka mi, manjka in Fotr. Vstopnice so na voljo na prodajnih mestih Petrol in Eventim.

Predstava vsak ponedeljek

Jamski človek, 28. maj ob 21h

Jamski človek

Gledališka uspešnica Jamski človek praznuje 10. rojstni dan! Monokomediji z Urošem Fürstom se je v desetih letih nasmejalo več kot 150.000 gledalcev, z več kot 600 ponovitvami pa je podrla tudi rekord v številu odigranih predstav na naših odrih. Ste jo že videlI?

Moja dežela, 4. junij ob 21h

Jure Godler, Jože Robežnik, Jonas Žnidaršič v komediji Moja dežela

Razprodana gledališka komedija Jonasa Žnidaršiča gostuje na Ljubljanskem gradu. Na odru Sloveniji ogledalo s komičnim predznakom nastavljajo Jonas Žnidaršič, Jure Godler ter Jože Robežnik. Predstava režiserja Marka Bratuša se loteva vsega, kar je v naši deželi hecno, čudno ali preprosto narobe.

Manjka mi, manjka, 11. junij ob 21h

Manjka mi, manjka

Muzikal Gašperja Tiča in Lojzeta Krajnčana o ljudeh s ceste, ki jim nič ne manjka, saj znajo na svoje težave gledati s humorjem. Aktuala, zabavna in ganljiva zgodba v izvedbi svetovnih plesnih prvakov, virtuoznega harmonikarja in odlične vokalistke Romane Krajnčan.

Fotr, 18. junij ob 21h

Fotr

Postati oče ni posebej zapleteno, se pa zaplete takoj za tem. Sveže pečeni oče prihaja z besedo na dan. Ni ati, ni oči, ni ata in ni tata … Lado Bizovičar je Fotr! Z uspešnico, ki navdušuje tako fotre kot mame, pa tudi tiste, ki bodo to šele postali, bo večer po očetovskem dnevu spomnil, da si svojega praznika ne zaslužijo le matere in da imajo tudi očetje razlog za praznovanje. Predstava se približuje že 200. ponovitvi.

SiTi Teater pod zvezdami zaznamuje tradicionalni zaključek gledališke sezone ter čas radosti, veselja in zadovoljstva. Ljubljanski grad je pravo mesto za druženje ob priljubljenih gledaliških predstavah, ki so jih gledalci zamudili med redno sezono, ali pa si jih želijo ponovno ogledati. Uvodno dejanje – predstavo Jamski človek bo s svojim nastopom pospremila glasbena skupina Simbolični orkester. V primeru dežja bodo predstave odigrane na domačem odru SiTi Teatra BTC.

Spremljajte naše objave na Facebooku.

Prihaja SiTi Teater pod zvezdami

Jamski človek Jure Godler, Jože Robežnik, Jonas Žnidaršič v komediji Moja dežela Manjka mi, manjka Fotr
(X)

Preberite si še

Komentarji