Vintage vikend, zimzelene melodije in modna sončna sobota kličejo v park Tabor

Zadnji konec tedna v avgustu bo med krošnjami parka Tabor znova završalo v slogu preteklih desetletij. Vintage Vikend in KD prostoRož vabita v soboto, 25. avgusta, med 11. in 19. uro na Nostalgično soboto.

Tudi tokrat se bodo v prijetni senci postavljene stojnice šibile pod oblačili in modnimi dodatki, ki iščejo novega lastnika. Ker se poletje počasi poslavlja, so se mnogi sodelujoči odločili, da se bo njihova poletna ponudba spogledovala z jesensko. Lahkotnim oblekicam, pisanim srajčkam in bleščečemu nakitu se bodo pridružile prehodne jakne, lahki puloverji in še marsikaj, kar bo popestrilo omaro marsikatere navdušenke nad modo iz druge roke.

Vaš spremljevalci na popotovanju po spominih bodo: Gvant, Zadruga Dobrote, Divas Vintage, Vintage Vikend, Ada Hamza Vintage Goods, 2nd Chance, Ab Fab, KičJeRaj, Klara – trgovina s pozamterijo in lepimi stvarmi iz druge roke in Ema Bavcon.

Na svoj račun boste prišli tudi tisti, ki želite preteklost za trenutek podoživeti. Umetnica ličenja Čarideja bo dame med brskanjem po stojnicah naličila v vintage slogu, fotografinja Patricija Stepanovič bo obiskovalce ujela v svoj analogni objektiv. Tiste, ki vam okus Cockte obudi prijetne spomine, pa bo pijača naše in vaše mladosti osveževala med iskanjem vintage zakladov. Knjižni molji se boste lahko z dobro knjigo in ob poslušanju zimzelenih melodij sprostili v Knjižnici pod krošnjami.

Spremljajte naše objave na Facebooku.

Preberite si še

Komentarji