Romana Pogorelčnik, avtorica knjige Tvoje ime – tvoja osebnost, razlaga pomen tvojega imena.

Kaj pomeni tvoje ime? 2 od 2

Ime nas numerološko zaznamuje za vse življenje (Photoxpress)

Kakršno ime imaš, takšen si!

Kadar pogovor nanese na pomen ali izvor našega imena, smo ponosni, če naše ime govori o zelo dobri lastnosti, zgodovinski osebnosti ali svetniku. Še posebno v naši polpreteklosti so starši poimenovali svoje otroke, še posebno sinove, po sebi. »Kakršno ime imaš, takšen si«, se včasih sliši. Star latinski rek »Nomen est omen« govori tudi o tem, da ime zaznamuje človeka. Kako resnično!

V numerologiji je pomembno tako ime kot priimek ter datum rojstva

Sami pa kot starši lahko prispevamo k boljšim medsebojnim odnosom že s tem, da svojim otrokom damo pozitivno ime, takšno, ki bo otroku prineslo srečo, uspeh in zdravje. V zadnjih letih so v modi krajša imena, vendar pa vsa niso srečna za otroka. Otroku pa vedno želimo samo najboljše in zato je potrebno dvigniti zavest mladih staršev, saj je na njih odgovornost, da nekaj spremenijo že z izbiro imena. Nekatera imena prinesejo otroku hiperaktivnost, slabe medsebojne odnose in zdravstvene težave, druga mu spet dajo talent za igralstvo in petje; so pa imena, ki otroku omogočijo, da se razvije v dobrega, uspešnega, kreativnega in resnicoljubnega človeka. Veliko različnih talentov in blokad dobimo z imenom, kar sem naštela je le nekaj lastnosti.

Luka in Eva – numerološko slabi imeni

V preteklih letih sta bili najpogostejši imeni Luka in Eva. Zanimivo, da sta obe imeni vibraciji števila 12, ki vsem Lukam in Evam povzroči preveliko navezanost na svojo družino. Zelo so občutljivi na razpoloženje svojih domačih in če se starši, bratje ali  sestre nanje jezijo ali so slabe volje zaradi njih, potem Luke in Eve trpijo in jim pade energija. Ne popravijo se tako dolgo, dokler ta oseba ni več jezna na njih ali ni več žalostna. Luke in Eve najprej pomislijo na druge, potem šele nase, mnogokrat se napačno odločijo in so čustveno nestabilni.

“Število 12 je nesrečno in če bi ti starši to prej vedeli, sem prepričana, da svojih otrok ne bi poimenovali s tema imenoma,” je prepričana numerologinja Romana Pogorelčnik, ki je napisala knjigo Tvoje ime – tvoja osebnost

In kaj ti prinaša tvoje ime?

Numerologinja Romana Pogorelčnik je na to izjemno pomembno temo izdala knjigo Tvoje ime – tvoja osebnost, v kateri se boš našla tudi ti. V knjigi je opisala vsa števila, ki jih imamo v svojih imenih, zato boš prav zagotovo našla opis svojega imena in imena tvojih najdražjih tudi ti. Pri opisu posameznega imena je opisala, čemu vlada to število in katere talente si s tem imenom pridobila. Spoznala boš tudi, kakšne blokade ti to ime povzroča, saj jih lahko na tak način odstraniš iz svojega življenja s tem, da jih presežeš in da napak ne ponavljaš več. Vsebuje tudi tvoja srečna števila, tvoj kamen, ujemanje in neujemanje z drugimi imeni.

Knjiga Tvoje ime - tvoja osebnost numerologinje Romane Pogorelčnik

Čustva so posledica naših vibracij

Knjiga Tvoje ime – tvoja osebnost je za napredne ljudi, saj vsebuje informacije, katerih nikjer drugje ne boš našla. Tako boš ugotovila, zakaj si na primer jezna ali žalostna, kaj je do tega privedlo in kako spoznaš, kdaj izgubljaš energijo iz svojih notranjih organov. Spoznala boš tudi, kaj ti povzroča ponos, kreativne sposobnosti in talente za finance ali umetnost.

Kje lahko kupiš knjigo?

Kupi knjigo v trgovini Najdes.si.

AVTORICA ČLANKA: Romana Pogorelčnik – Astrologinja

Spremljajte naše objave na Facebooku.

Kaj ti prinaša tvoje ime?

Kaj pomeni tvoje ime? 1 od 2 Kaj pomeni tvoje ime? 2 od 2 Knjiga Tvoje ime - tvoja osebnost numerologinje Romane Pogorelčnik
(X)

Preberite si še

Komentarji