Oglaševanje

Oglašujte na medijih podjetja VSN d.o.o.

Ženska.si je spletna modna prestolnica sredi pisarne, je rajska plaža v domači dnevni sobi, je kulinarična mojstrovina po dolgem sestankovanju in je trendovska zabava ob koncu uspešnega delovnika. To je svet, ki vsaki sodobni ženski ponuja edinstveno zabavo in popolno sprostitev v hitrem tempu dnevnih obveznosti, hkrati pa ji zagotavlja stalen priliv ekskluzivnih novosti …

Predstavite svoje podjetje, storitev ali izdelek tudi bralkam in bralcem Ženska.si!

Oglaševanje na naših straneh je preprost in učinkovit način, kako doseči številne kupce, saj Ženska.si uspešno utrjuje ugled kredibilnega in kakovostnega vira informacij.

Ženska.si je začela svojo zgodbo kot spletna kavarnica, do sedaj pa je postala že veliko več kot to. Je prostor, kamor se ženske lahko obrnejo po nasvet o zdravju, rekreaciji, lepoti, negi telesa in modi, kjer najdejo razloge za smeh, najnovejše trače in najboljše recepte ter članke o najbolj intimnih zadevah, ljubezni in spolnosti.  Ženska.si predstavlja spletno stran, ki je takšna kot njene bralke – lepa in prijazna, radovedna in iznajdljiva – in združuje ženske, saj se ustvarjalke in bralke vsebin družijo in izmenjujejo mnenja tako na strani kot na socialnih omrežjih.

To pa se seveda odraža v odlični obiskanosti naše strani. Kako tudi ne. Stran ima vse, kar ženske zanima.

  • število različnih, edinstvenih obiskovalcev (doseg): 164.658
  • število ogledov strani: 3.281.762
  • vir: Gemius (MOSS), november 2013

 

Cenik oglaševanja na medijih podjetja VSN d.o.o.

Kontaktni podatki

VSN d.o.o
Leskoškova 12, 1000 Ljubljana

Telefon: 08 205 25 10
E-pošta: oglasevanje@vsn.si