O podjetju

Predstavitev podjetja VSN d.o.o.

Podjetje VSN d.o.o. je specializirano za ustvarjanje inovativnih, sproščujočih, in prebojnih vsebin, ki so med najbolj iskanimi na spletu ter vsebin skladnih s paradigmami in spremembami vrednot svetovne (primarno zahodne) populacije. Podjetje je osredotočeno na produkcijo in izbor vsebin na način, ki ustreza tako obiskovalcem, kot tudi oglaševalcem.

Naši najpomembnejši cilji

  • Produkcija velike količine aktualnih vsebin, ki so zanimive za splošno javnost ter predstavljajo del sproščanja in preživljanja prostega časa ljudem v informacijsko preobremenjenem sodobnem okolju.
  • Obiskovalcem omogočati dostop do vsebin, ki govorijo ali omogočajo realizacijo njihovih materialnih in potrošniških sanj, od lepote, potovanj, nakupovalnih navad, opisov izdelkov ter do zagotavljanja sproščujočih informacij.
  • Oglaševalcem omogočiti, da svoje produkte in storitve oglašujejo poleg vsebin, ki vzpodbujajo dobro počutje ciljnih javnosti, s čimer je učinek oglaševanja bistveno učinkovitejši.
  • Vključevanje izobraževalnih komponent na inovativen način, pri čemer vsebine niso predstavljene zgolj na strokoven, temveč predvsem na zabaven način in s čimer posledično omogočamo končnim uporabnikom kakovostnejše življenje.

Produkti

  • Na podlagi ustvarjene izjemno velike količine medijskih vsebin, so nastali različni produkti, skozi katere podjetje VSN d.o.o. monetizira ustvarjeno intelektualno lastnino.
  • Podjetje namerava spletne portale z aktualno vsebino širiti tudi v tujino.
  • Poleg lastnih spletnih portalov je podjetje razvilo tudi znanje za upravljanje segmenta drugih portalov npr. igričarski del.
  • Inovativne TV dokumentarne serije; podjetje VSN je prvo na svetu zasnovalo inovativno dokumentarno serijo o spolnosti, ki združuje elemente resničnostnega šova, erotike ter izobraževalne komponente.
  • Prodaja aktualne vsebine v domačem in tujih jezikih. Del dejavnosti podjetja je tudi prodaja pravic intelektualne lastnine v obliki člankov ter drugih zapisov različnim medijem doma in v tujini na internetu ali DVD/Blueray nosilcih.

 

Za ustvarjanje vsebin in prometa na portalih skrbi mlada, dvajsetčlanska ekipa novinarjev, urednikov in tržnikov, vse pod budnim očesom enega najuspešnejših slovenskih poslovnežev, Marijana Jurenca.

Kontaktni podatki

VSN d.o.o
Leskoškova 12, 1000 Ljubljana

Telefon: 01 524 01 45
E pošta: info@vsn.si