Oriflamov raziskovalni inštitut s ponosom predstavlja novost v liniji Bioclinic – revolucionarno rešitev za resne težave s kožo, ki je zasnovana pod nadzorom Bioclinic strokovnjakov – mednarodne raziskovalne skupine znanstvenikov s širokim dermatološkim znanjem.

Akne pri odraslih mnogokrat povzročajo hormoni. Oriflame Bioclinic tretma za akne pri odraslih vsebuje salicilno kislino in azijski vodni popnjak, ki zmanjšujeta pojavljanje ogrcev, odpravljata mozolje in brazgotinice, ki ostanejo od mozoljev.

Rezultat so manjše in čistejše pore. Brazgotine, ki so nastale zaradi aken pa so manj vidne. Oriflame Bioclinic tretma obenem omili rdečico in vnetja, ki jih povzročajo akne ter dolgotrajno učinkuje proti mozoljem.

Navodila za uporabo: Novi Oriflame Bioclinic tretma je primeren za vse tipe kože. Na kožo ga nanesite zjutraj po čiščenju – pred nanosom ličil. Na čisto kožo ga nanesite tudi zvečer. Uporabite po celotnem obrazu, še posebej se posvetite predelom, nagnjenim k mozoljem. V primeru, da koža potrebuje dodatna hranila, uporabite vlažilno kremo in jo nanesite čez Bioclinic dnevno/nočno kremo proti aknam pri odraslih. V primeru, da je koža izpostavljena soncu, Bioclinic strokovnjaki svetujejo uporabo primernega izdelka z zaščitnim faktorjem.

Testirano pod dermatološkim nadzorom. Ni komedogeno.

Spremljajte naše objave na Facebooku.

Preberite si še

Komentarji