Predstavljamo pet najboljših poletnih frizur newyorškega frizerja Marka Garissona.

TOP 5 frizur za na plažo 1 od 5

Poletni bob - idealna frizura za plažo!

1. Valoviti bob

Če imate lase postrižene na bob, se vsaj poleti ne obremenjujte s strogimi frizurami. Ko greste na plažo, lasem pustite, naj bodo naravno valoviti ali pa jim še malce pomagajte s kodralnikom in kremo za kodre, ki bo vaše lase nahranila, da bodo sijoči.

2. Francoske kitke

TOP 5 frizur za na plažo 2 od 5

S francoskimi kitkami boste res nekaj posebnega.

Francoske kitke so čudovita frizura za na plažo, privoščijo pa si jo lahko le prave dolgolaske. Ne zahteva veliko dela, ustvari pa videz sproščene plažne deklice. V lase vtrite nekaj balzama brez izpiranja in po liniji las spletite francosko kito na vsaki strani. Spnite z nevpadljivo elastiko.

3. Sproščen konjski rep

TOP 5 frizur za na plažo 3 od 5

Dekleta z dolgimi lasmi in dolgim frufrujem bodo na plaži najbolj zapeljiva s praktičnim konjskim repom, ki odkriva vrat in ramena. Na lase nanesite sprej z zaščitnim faktorjem. Čop si spnite na sredi temena, pa ne preveč na tesno – bodite sproščene, saj je poletje! Elastiko “zakamuflirajte” s pramenom las, ki ga ovijete okoli nje.

4. Figa za na plažo

TOP 5 frizur za na plažo 4 od 5

Alessandra Amrosio si za na plažo lase spne v figo.

Tudi ve ste lahko na plaži videti kot Alessandra Amrosio! No, ali pa vsaj vaša frizura. Na lase nanesite zaščitni sprej. Čop spnite na vrhu glave in ga ovijte okoli elastike. Učvrstite ga z lasnicami.

5. Svobodni kodrčki

TOP 5 frizur za na plažo 5 od 5

Dajte lasem svobodo vsaj na plaži!

Skodrana dekleta, nehajte mučiti lase z likalniki! V vročini in vlagi na plaži je likanje skodranih las tako rekoč misija nemogoče, zato jim dajte dihate in prihranite čas pri friziranju: po umivanju na mokre kodre nanesite zaščitno-oblikovalni gel in pustite, da se lasje posušijo na zraku.

In kakšne tunike bomo letos nosile na plaži?

Spremljajte naše objave na Facebooku.

TOP 5 frizur za na plažo

TOP 5 frizur za na plažo 1 od 5 TOP 5 frizur za na plažo 2 od 5 TOP 5 frizur za na plažo 3 od 5 TOP 5 frizur za na plažo 4 od 5 TOP 5 frizur za na plažo 5 od 5
(X)

Komentarji