Sally Brooks svetuje: 3 poletne frizure

nivea_poletne_priceske_sally_brooks_soncni_paz nivea_poletne_priceske_sally_brooks_poletna_kita_v_5_minutah nivea_poletne_priceske_sally_brooks_preprost_poletni_konjski_rep
(X)

Sončni paž, poletna kita ali poletni konjski rep? Hitro in učinkovito do seksi pričeske!

Sally Brooks je mednarodno priznana stilistka z izjemnim občutkom za prepoznavanje bistva sodobnih trendov pri pričeskah. Kot mednarodna umetniška direktorica znamke Nivea Hair Sally Brooks podpira znamko s svojim strokovnim znanjem. Zaradi svojega umetniškega čuta in smisla za detajle je prejela lepo število nagrad.

Poleg trikratnega naslova londonskega frizerja leta je Sally pred kratkim prejela prestižen naziv najbolj zaželenega umetniškega direktorja v Veliki Britaniji, ki ji ga je podelila strokovna revija Creative HEAD.

Sally Brooks vam skupaj z Niveo predstavlja trendi frizure letošnjega poletja, ki zagotavljajo vrhunski videz tako na plaži kot tudi v poletnem mestnem vrvežu. Z nekaj namigi in prikazom ureditve pričeske jim boste kos tudi v domači kopalnici.

1. Sončni paž

Sally Brooks pravi: »Paž srednje dolžine ustvarja videz preprostosti in je odlična pričeska za pristen poletni občutek. Mehak frufru objema trepalnice, dolgi, slojevito pristriženi lasje pa poskrbijo za moderen volumen.«

Kako ustvariti videz: Lase umijte z Nivea Blonde Gloss šamponom ali Volume Sensation šamponom in uporabite balzam, nato enakomerno nanesite Volume Sensation peno za lase. Zgornje lase razdelite in spnite na vrhu glave. Najprej s sušilnikom posušite spodnje lase. Uporabite srednje veliko okroglo krtačo, okrog nje gladko ovijte lase in krtačo enkrat obrnite, da lasje dobijo teksturo.

Namigi: Nastavek sušilnika držite ves čas usmerjen neposredno proti lasem, da nadzorujete tok zraka. S to tehniko posušite vse pramene spodnjih las. Prameni naj ne bodo premajhni, ker želite ustvariti volumen in teksturo, ne pa kodrov. Na enak način posušite tudi zgornje lase. Začnite na temenu in nadaljujte proti zadnjemu delu glave, da lasje dobijo več volumna, sprednje lase pa posušite naprej. Zgornje lase navijte na ježkaste navijalke, da pomagajo učvrstiti pričesko. Nato lase prečešite s prsti in pričesko popršite z Nivea Volume Sensation lakom za lase.

2. Poletna kita v 5 minutah

»Kot vedno je tudi v tej sezoni glavni trend kita, ki lepo upodobi igriv in sproščen občutek poletja. Ta izjemno preprosta pričeska je primerna za srednje dolge ali dolge lase in tako za goste kot tanke lase,« svetuje Sally Brooks. »Zlahka jo oblikujete sami doma – samo sledite korak za korakom mojim preprostim navodilom za oblikovanje te poletne pričeske.«

Kako ustvariti videz: Najprej naredite prečko na sredini. Nato razdelite lase približno dva centimetra od roba lasišča od prečke proti ušesu na sprednji strani in enak pramen na zadnji strani glave. Tako dobite 4 pramene, ki jih lahko spnete na stran za kasnejše oblikovanje. Natupirajte lase na temenu za mehak volumen in občutek sproščenosti. Lase spnite v konjski rep nizko na zatilju. Spnite ga z elastičnim trakom in zavihajte konice v rep.

Namig: To je še posebej primerno za zelo dolge lase, saj jih boste tako lažje pritrdili in oblikovali. Preostale pramene las spletite v kite – pri tem je bistveno le, da med spletanjem lase jemljete od spodaj. Lase nad repom razmaknite in zavihajte rep navzgor in skozi vrzel, tako da boste vse lase spodvihali navznoter in ustvarili lepo figo. Nato združite vse kite in jih vstavite v figo. Pričesko učvrstite z lasnicami in Nivea Diamond Gloss lakom za lase. Če želite bolj večeren videz, pričesko dopolnite s cvetovi ali sponkami.

3. Preprost poletni konjski rep

»Preprost konjski rep z dodanimi detajli je popoln za to poletje. Če lase razdelite na preproste pramene, lahko ustvarite prefinjene pričeske, ki so resnično enostavne za oblikovanje. Tu je moj konjski rep za to poletje – popolna pričeska za službo in zabavo,« pokaže Sally Brooks.

Kako ustvariti videz: Najprej naredite prečko na sredini. Na sprednjem delu glave oddelite pramen in ga spnite, oblikovali ga boste kasneje. Ostale lase natupirajte, da bodo debelejši in da bo pričeska obstojna. Na krtačo razpršite malo Diamond Gloss laka za lase in pokrtačite lase, da postanejo sijoči. Nato lase spnite v konjski rep nizko na zatilju z elastičnim trakom. Vzemite nekaj dolgih pramenov iz spodnjega dela repa, jih povlecite navzgor in naredite nekaj zank, da ustvarite poseben detajl. Pričvrstite z lasnicami za edinstveno pričesko. Uporabite trak za lase ali kakšen drug lasni dodatek. Nato sprednja pramena povlecite preko traku proti repu in iz njiju na enak način kot pri prejšnjem koraku oblikujte zanke ter ju pričvrstite na vozel.

Spremljajte naše objave na Facebooku.

Preberite si še

Komentarji