Tudi v letošnji jeseni si lahko videti moderno in zapeljivo s sledečimi modnimi trendi za močnejše ženske.

4 jesenski modni trendi za močnejše ženske 1 od 5

Tudi letošnja jesenska moda za močnejše ženske narekuje nadvse ženstvena oblačila.

Ženske z močnejšimi postavami so pogosto prikrajšane za marsikateri modni trend, ki je namenjen vitkim in izklesanim manekenskim postavam. Vendar pa si kljub malce bolj zaobljenemu telesu lahko s pravilnim izborom oblačil videti moderno, ženstveno, zapeljivo in privlačno. Pravzaprav je veliko moških, ki so jim mnogo bolj pri srcu ženske z oblinami kot pa androgine postave. Preberi, kaj je še posebej modno to jesen.

1. Jesenski modni trend za močnejše ženske: Obleka s cvetličnim vzorcem

Z jesenjo in zimskim časom mnogi zamenjajo živahne barve in vzorce za enobarvna oblačila zamolklih barv. Vendar pa tudi letošnjo jesen modni trend narekuje vsaj nekaj vzorcev. Sivino deževnih jesenskih dni bo najbolj popestrila tvoja poletna oblekica s cvetličnim vzorcem, ki jo enostavno dopolni s toplim puloverjem ali blazerjem, spodaj pa obleci tople pajkice ali najlonke. Poleg modnega videza ti bo v takšni opravi tudi zelo udobno.

4 jesenski modni trendi za močnejše ženske 2 od 5

V oblekici boš videti seksi in obenem ti bo tudi udobno.

2. Jesenski modni trend za močnejše ženske: Puloverji in jopice

Obvezen sestavni del vsake jesenske garderobe so tudi puloverji in jopice vseh barv in vzorcev, saj ti bodo pomagali pri prehodu med poletjem in zimo in te greli v nekoliko hladnejših dneh. Z njimi lahko ustvariš športen ali nadvse urejen videz, po možnosti pa izberi takšne, ki ti bodo segali vsaj čez zadnjico in tako prekrili kakšen kilogramček preveč. Letos jesenski modni trend narekuje tudi modni dodatek – pasove, s katerimi poudariš svoj pas in tako ustvariš seksi silhueto peščene ure.

4 jesenski modni trendi za močnejše ženske 3 od 5

S pasom poudari svoj ozek pas.

3. Jesenski modni trend za močnejše ženske: Tunike

Tunike so nadvse hvaležno oblačilo, če želiš zakriti kakšen kilogram preveč. Lahko izbereš med enostavnimi tunikami, ki so primerne za v službo ali na sprehod, ali pa bolj sofisticirane tunike z izvezenimi vzorci, kristalčki in bleščicami, s katerimi boš sijala še na tako slovesnem dogodku. Lahko jih kombiniraš s pasom, zelo dobro izgledajo, če jih oblečeš čez formalne črne hlače ali pa tudi kavbojke. Skratka, tunika je absolutno obvezen kos tvoje letošnje jesenske garderobe.

4 jesenski modni trendi za močnejše ženske 4 od 5

Tunika je lahko tvoja najboljša prijateljica pri zakrivanju morebitnih pomanjkljivosti tvojega telesa.

4. Jesenski modni trend za močnejše ženske: Pajkice in ozke hlače

Čeprav so načeloma pajkice in ozke hlače namenjene bolj vitkim postavam, saj lahko v njih tvoje noge izgledajo preveč čokate in debelejše, kot so v resnici, pa obstajajo nekatere izjeme. Seveda jih ne kombiniraj s kratkim in oprijetim puloverčkom, zlahka pa jih lahko oblečeš pod krilo, tuniko in dolg pulover. Pri močnejših postavah namreč ni bistveno to, da se nekemu modnemu trendu popolnoma odrečeš, temveč, da ga znaš prilagoditi svojemu telesu in z njim poudariš svoje prednosti in ne slabosti. Če te torej mikajo pajkice ali ozke hlače, kar pogumno!

4 jesenski modni trendi za močnejše ženske 5 od 5

Pajkice in ozke hlače niso le za suhice.

Spremljajte naše objave na Facebooku.

4 jesenski modni trendi za močnejše ženske

4 jesenski modni trendi za močnejše ženske 1 od 5 4 jesenski modni trendi za močnejše ženske 2 od 5 4 jesenski modni trendi za močnejše ženske 3 od 5 4 jesenski modni trendi za močnejše ženske 4 od 5 4 jesenski modni trendi za močnejše ženske 5 od 5
(X)

Preberite si še

Komentarji