Drži se teh nasvetov za popolno zadovoljstvo na plaži.

 

Poletje je v polnem razmahu, a če so tudi tvoji dnevi polni delovnih nalog in ti do sedaj še ni uspelo garderobe dopolniti z novim seksi kosom, si preberi te nasvete za hitro in učinkovito kupovanje kopalk. Razprodaje so še dodaten razlog za nasmeh na obrazu.

1. Načrtuj nakup

Vnaprej določi dan in rezerviraj vsaj par ur za nemoteno kupovanje (idealno izklopi tudi mobitel). Vnaprej pobrskaj po spletnih straneh in izberi 3-4 trgovine s kopalkami, ki so ti všeč, nato pa se osredotoči zgolj na izbrana prodajna mesta.

2. Poskrbi za privlačno polt

Vsaj dan prej nanesti obarvano kremo ali obišči solarij, ki bo tvoji postavi dodal privlačen zagorel ten, kot ga boš kasneje imela tudi na plaži. Če je le možno, se izogni prodajalnam s slabo in neonsko osvetljavo, ki te bo odvrnila od sicer lepih kopalk.

3. Pazi se trendov

Neonske barve so hit sezone, a če odtenek ne ustreza tvoji polti, raje posezi po vzorcu, v katerem se počutiš zapeljivo. Isto velja za modele kopalk – vedno izberi takega, v katerem se sama počutiš najbolj samozavestno.

4. »Manjše je lepše« ko gre za spodnji del kopalk

»Prepričanje, da bo večji spodnji del optično pomanjšal tvojo zadnjico je napačno,« pravi oblikovalka Heidi Klein. Namesto tega raje posezi po lepo oblikovanem bikiniju, videzu povešenih in raztegnjenih kopalk pa se izogni z investicijo v kvalitetne materiale.

5. Kombiniraj kose

Pozornosti na plaži boš zagotovo deležna z zanimivo barvno kombinacijo spodnjega in zgornjega dela. Izberi pastele, neonske odtenke ali zanimive potiske, nato pa uživaj v neštetih kombinacijah.

In ne pozabi na dodatke – sledi zgledu zvezdnic, ki kopalke pogosto dopolnijo z opazno ogrlico v živih barvah, nepravilnosti pa skrijejo s potiskano svileno ruto.

 

Nina Kodela

Spremljajte naše objave na Facebooku.

Preberite si še

Komentarji