Preveri, kakšen horoskop ti je za ta teden pripravila naša astrologinja Romana Pogorelčnik.

Tedenski horoskop od 21. 5. do 27. 5. 2012 (Photoxpress)

TEDENSKI HOROSKOP OD 21. 5. do 27. 5. 2012

OVEN

Teden se je pričel v znamenju delnega Sončevega mrka, ki bo povzročal, da se boste morali zelo veliko ukvarjati s financami. Vsa vaša pozornost bo usmerjena k njim in če boste hoteli kaj na silo reševati, se vam ne bo dobro izteklo. V ljubezni pa boste morali odpreti svoje srce in s partnerjem spregovoriti o stvareh, za katere menite, da so samoumevne. Za partnerja niso in da ne bo prihajalo do kriz, se pripravite na sklepanje kompromisov.

BIK

V tem tednu se boste stalno srečevali s preteklostjo. Srečevali se boste z ljudmi iz vaše zgodovine, spominjali se boste lepih minulih časov in vprašali se boste, če se ni zgodovina prebudila ravno zaradi vašega neumornega razmišljanja o tem. Vaša čustva bodo v torek in sredo imela veliko vlogo pri odločitvah, vendar to v tem času retrogradne Venere ni dobro za vas. Poslušajte tokrat, kaj pravi vaš um, ker vam bo izredno dobro delal.

DVOJČKA

Sončev mrk se bo v ponedeljek navsezgodaj dogodil v vašem znamenju. To bo za vas znamenje, da se boste morali spremeniti, da boste še bolj osebnostno zrasli. Lahko se odločite, da boste to z veseljem počeli, sicer pa boste v to prisiljeni z dogodki, ki vas bodo naučili spremeniti vaš življenjski nazor. V četrtek se bo po dolgem letu domov v vaše znamenje vrnil Merkur. Zaradi tega boste bolj odprto in hitreje razmišljali.

RAK

Čeprav Sončev mrk, ki se bo zgodil v ponedeljek, medtem ko bomo spali, ne bo popoln in tudi ga ne bomo videli, pa ga boste še posebno vi zelo čutili. Njegove energije vas bodo usmerjale v vašo podzavest ter vam prinašale možnost čiščenja čustvenih bolečin. Vedno lahko potegnemo iz neke situacije ali dobre lekcije ali pa slabe. Od nas je odvisno, kako reagiramo, zato je za vas v tem tednu bolje, da se znebite občutij, ki vas zadržujejo v temi.

LEV

Energije delnega Sončevega mrka bodo vsekakor vplivale tudi na vas, saj ste rojeni v znamenju, ki mu vlada prav Sonce. Ker bo Luna tista, ki bo povzročila manjšo svetilnost ter bo Soncu vzela moč, boste še posebno v ponedeljkovem jutru čutili, da nekaj ni v redu. Ne dovolite si, da vam to v preostalih dneh vzame voljo do dela in imejte še naprej pred svojimi očmi cilje, ki jih želite doseči.  V četrtek boste mnogo hitreje razmišljali in tudi počutje bo boljše.

DEVICA

V tem tednu boste še bolj karizmatični ter pogumni kot sicer. Trdno boste odločeni, da boste rešili težave in da boste navsezadnje vi tisti, ki boste iz nastale situacije potegnili največ. Čeprav bo v ponedeljek nekaj pred drugo uro zjutraj samo delni Sončev mrk, bodo njegove energije vplivale na vašo karierno pot. Poleg tega bi se bilo dobro čim prej pogovoriti z vašo mamo o nečem, kar ste do sedaj odlašali. Od četrtka dalje vam bodo pogovori oteženi.

TEHTNICA

Delni Sončev mrk bo v tem tednu na vas vplival v tem smislu, da se boste začeli spraševati o filozofskih vprašanjih smisla življenja. To vas lahko pripelje do novih spoznanj in s tem do drugačnega gledanja na življenje. V tem tednu boste zato bolj filozofsko razpoloženi in ko bo v četrtek Merkur prišel v znamenje Dvojčka, boste tudi mnogo hitreje razmišljali ter tako prišli do drugačnega pogleda na dogodke. Tudi na ljubezen boste gledali z drugega zornega kota.

ŠKORPIJON

Pred vami so dnevi, ko boste pustili dober vtis na ljudeh. Spoznali bodo še vašo drugo plat in priznali bodo, da so bile njihove predstave o vas napačne. Zdaj vam bodo ljudje naklonjeni in če imate poslovne partnerje, vam sedaj lahko rečejo da. Od četrtka dalje boste lažje komunicirali in če ste do sedaj odlašali s pisanjem raznih dopisov, vam zdaj to ne bo težko. Vseeno pa za vas velja, da ukrepate preudarno z mislijo na lepo prihodnost.

STRELEC

Delni Sončev mrk bo vplival na vaše partnersko področje. Njegove energije bodo povzročile, da se vaše odločitve ne bodo ujemale z vašimi željami, zato lahko naredite napačne korake. Od četrtka dalje boste hitro razmišljali, vendar bodo vaše besede prehitro prišle iz vaših ust, kar utegne povzročiti določena nesoglasja. Dobro vam kaže glede službe in zdravja. Vaše misli pa bodo še naprej zaposlovali spomini in osebe iz preteklosti.

KOZOROG

Vaša ljubezen bo v tem tednu na preizkušnji, ker ji bodo energije delnega Sončevega mrka spodnašale noge. Ne poslušajte ljudi, ki vam želijo povedati svojo verzijo zgodbe, ne ozirajte se na druge, temveč poslušajte sebe. Nekdo iz ožje družine bo imel pravilen nasvet, tako da bodo imele njegove besede težo. Boste pa dobivali na fizični in umski moči, kar vas bo prikazovali v dobri luči. Čutite pa že nemir zaradi pohlepnih in brezčutnih vladarjev.

VODNAR

Ponedeljkov delni Sončev mrk po padel v vaše družinsko področje. Prinesel vam bo vznemirjenje ter nerazložljiv občutek tesnobe. Že torek bo za vas boljši, saj boste našli v sebi spomin, ki vam bo takoj podal razlago zakaj čutite kamen na srcu. Vsi odgovori so že v vas, samo potruditi se je treba in jih boste znali prebrati. V ljubezni se vam utegne kaj zakomplicirati, vendar pa to ne bo nič v primerjavi s financami. Ne bo odveč obilna mera previdnosti.

RIBI

Delni Sončev mrk bo vplival na vaše razmišljanje, na učenje ter tudi na vaše razumevanje z brati, sestrami, sorodniki ter sosedi. Vaša domišljija bo bujna, v vzponu bo tudi vaša intuicija. Ne preverjajte, temveč zaupajte svojemu notranjemu glasu. Zdaj je čas, da se umetniško izrazite, meditirajte in se odprite dobrim energijam, ki vas bodo povedle tja, kjer je vaše mesto. Besede vam ne bodo dobro služile, toda vaša duša bo pela.

Spremljajte naše objave na Facebooku.

Komentarji