Preveri, kakšen horoskop ti je za ta teden pripravila naša astrologinja Romana Pogorelčnik.

Tedenski horoskop od 13. 8. do 19. 8. 2012 (Photoxpress)

TEDENSKI HOROSKOP OD 13. 8. DO 19. 8. 2012

OVEN

Še posebno ponedeljkov popoldan in večer bosta za vas bolj čutna kot sicer. Doma boste čutili več podpore ter nežnosti in morda se boste celo vprašali, če to ni posledica vaše spremembe. Ta vprašanja se vam bodo po glavi pletla vse do sobote,  takrat pa bo v vas že prevladala ognjena energija vašega Marsa, ki vam bo dala vedeti, da je čas za akcijo. Imeli boste neustavljivo moč in če jo boste potrošili v delu, boste imeli zelo dobre rezultate.

BIK

Ljudi, ki jih boste v tem tednu srečevali, boste imeli iskreno radi. Ne glede na to, ali bodo neznanci, ali sosedi, se boste do njih obnašali naravnost »prebujeno«. Še posebno v ponedeljek bo vaša notranjost izredno mila, nežnost se bo videla v vsakem vašem dejanju. Čeprav bo Luna do petka povzročala upad vaše energije, pa vam bo Mars dajal pospeške in se bo to na vašem energijskem nivoju izravnalo. Srečo boste imeli v ljubezni in pri delu.

DVOJČKA

Morda niste najbolj zadovoljni s hitrostjo svojega napredovanja v odnosih z vašo družino in se to tudi pozna pri vašem delu, vendar pa je bilo potrebno narediti za vašo pot veliko korakov in njihovo kvoto boste v tem tednu dosegli. Lahko si boste čestitali, saj boste ugotovili, da se da z majhnimi koraki priti res daleč. V tem obdobju ste zelo širokosrčni, naučili pa ste se že kar nekaj pomembnih življenjskih lekcij, zaradi katerih gledate na življenje v drugačni luči.

RAK

V ponedeljek se bo Luna obarvala z Venerinimi energijami, kar bo vaši osebnosti prineslo nežnost in milino. Kar bo v vas, boste sevali tudi navzven in če vas bo kdo zaradi tega želel popravljati ali spremeniti, se ne pustite in ostanite dobro misleči. Ko se bo v četrtek Luna pridružila Merkurju, vam bodo besede dosti lažje šle z jezika, vendar vam bo nivo energije še padal. V petek bo mlaj in že naslednji dan se vam bo življenjska moč pričela vračati.

LEV

Do četrtka se boste kar malce preveč ukvarjali s svojimi mislimi, ki vas bodo vodile daleč nazaj v čase, ki so že minili in se ne morejo več povrniti. Če lahko kakšno stvar popravite, jo dajte in če lahko komu kaj odpustite, dajte narediti tudi to. Če pa bi samo tuhtali, kaj bi morali narediti drugače, pa je zapravljanje vaše energije in časa. Od petka dalje pa boste znova prišli k sebi in boste zablesteli. Zelo dobro vam kaže pri denarju, še posebno, če je povezan z vašo družino.

DEVICA

Do četrtka si boste želeli čim več družbe in naj ne ostale le pri željah. V kolikor ste videli prejšnji vikend veliko zvezdnih utrinkov, ste zdaj na vrsti za izpolnjevanje želja. Ne zaustavljajte njihovega izpolnjevanja, ne prepuščajte se konec tedna dvomom in temačnim mislim, ker boste imeli po drugi strani en tako lep aspekt med vašim vladarjem Merkurjem in Uranom, kar vam bo dajalo neverjeten izostren in prodoren um, zato lahko želje in misli postanejo materialnost.

TEHTNICA

Pred vami je teden, ko boste zelo fizično vzdržljivi in uspešni. Vsak dan bo prinesel nekaj novega in še boljšega, kar bo godilo vaši ambiciozni duši. Dolgo časa je trajalo, da so se stvari začele postavljati na svoje mesto, vendar kdor čaka tudi dočaka in tako je prišel vaš čas, ko si lahko zgradite grad na trdnih tleh. V nedeljo se lahko zgodi, da boste pričeli dvomiti vase ali v nek projekt, toda za vašo prihodnost je bolje, da ne dvomite in le zaupate.

ŠKORPIJON

Kjer je Sonce, so svetloba, sreča in uspeh. Vam sveti Sonce trenutno na področju kariere in če vlagate vanjo le malce energije, vam bo uspeh zagotovljen, če pa boste vložili v kariero veliko svojega časa in energije, pa boste doživeli triumf. Res imamo  ljudje različne prioritete, vendar je dobro opazovati in zaznati znamenja, ki se nam kažejo na poti. Imeli boste dobro psihično moč, kar je tudi pogoj za telesno vzdržljivost, katero boste tudi potrebovali.

STRELEC

Ko bo Luna v ponedeljek obiskala Venero, se boste zamislili ter cenili vse drobne radosti, ki jih doživljate s svojo družino. Še vedno vam dobro kaže na vseh partnerskih področjih, vi pa vlagajte energijo tja, kjer menite, da bo najbolj koristna. Petkov mlaj vam bo vzel nekaj moči, lahko bi se tudi spraševali o vrednotah in o smislu življenja, vendar pa bo optimizem prevladal in če boste v družbi prijateljev, se boste tam najlepše počutili.

KOZOROG

Od vseh znamenj ste vi najbolj vztrajni in pripravljeni čakati tudi dolga leta na uspeh. Ta teden vam prinaša izpolnitev vašega dela, ko boste prejeli priznanja ali pohvale. Najbolje pa bi bilo, če bi se rezultati pokazali v napredovanju, na transakcijskem računu ali dobri pogodbi. Kljub petkovemu mlaju boste notranje pomirjeni, v soboto in nedeljo pa bo vaše počutje zaradi Lune v Devici zelo stabilno, saj vam bo le-ta  prinašala vam znano energijo.

VODNAR

V ponedeljek bodo vaša ljubezenska čustva na preizkušnji. Po eni strani boste razneženi, po drugi pa vas bodo razžirali dvomi in skrbi, kar pa za ljubezensko zvezo ni dobro. Ves teden bo čutiti vznemirjenje in nelagodje, to pa vam lahko ljubezen ohladi ali rani. Ker boste iz dneva v dan vse bolj v svoji glavi, saj bo vaš vladar Uran v krasni povezavi z Merkurjem, pa bi se bilo dobro vprašati, ali je bolje poslušati razum, ali srce.

RIBI

Venera se za vas nahaja tam, kjer mora biti, torej na področju ljubezni. Ponedeljkova Luna se bo gibala mimo nje in to vas bo usmerjalo v vašo notranjost. Vendar pa bo iz daljave mešal štrene Uran, ki vam bo želel dopovedati, da je bolje, če ste sami in svobodni. Čudna so naša čustva, kar naprej nam delajo težave, če jih ne prepoznamo in onemogočimo. Morda pa ne bo slabo vplivalo na vas dejstvo, da boste pridobivali na mentalni moči.

Tedenske horoskope za Ženska.si pripravlja naša strokovnjakinja za astrologijo in numerologijo Romana Pogorelčnik. Oglejte si njeno predstavitev. KNJIGA, KI JO MORATE IMETI! Ljudi okrog vas boste tako videli v pravi luči.

Spremljajte naše objave na Facebooku.

Komentarji