Preveri, kaj ti na Ženska.si prinaša dnevni horoskop za ponedeljek, 9. 7. 2012.

Dnevni horoskop za 9. 7. 2012 (Photoxpress)

OVEN

Pri skupinskih projektih boste nadvse uspešni. Na nekaterih področjih ste ta hip zelo močni, spet druga pa boste z veseljem prepustili komu, ki ga to bolj zanima.

BIK

V ospredju so dolgoročnejši cilji, čeprav imate morda občutek, da ste se znašli sredi niza nepovezanih dogodkov. Ni vse tako enostavno, kot se zdi na prvi pogled.

DVOJČKA

Nekaj, kar se vam je še včeraj zdelo nepremostljivo nasprotje, je lahko danes najboljša rešitev iz zagate. Ne oklevajte, če se morate komu opravičiti.

RAK

Zadnje čase ste si kar pridno nalagali obveznosti, zato boste razočarani ob ugotovitvi, da vam ne ostaja kaj dosti prostega časa. Porazdelite nekaj dela med druge.

LEV

Raje se ne smejte preglasno, ko bo nekomu spodletelo. Zadržite komentarje zase, da se vloge ne obrnejo. Najbolje bo, če na splošno vzbujate čim manj pozornosti.

DEVICA

Ne glede na to, kako dobre ideje imate, se boste morali podrediti neki utečeni logiki. Morda bi bil že čas, da razmislite, kakšne možnosti imate za večjo samostojnost.

TEHTNICA

Vsake okoliščine imajo svoje posebne zahteve, ki jim boste morali hočeš nočeš ugoditi. Imeli boste nekaj težav, preden jih boste prepoznali, časa pa ni na pretek.

ŠKORPIJON

Zavist je kot grda razvada; če jo nekdo ima, se je lahko oklene v katerem koli trenutku. Ne spustite takih ljudi preblizu, nimajo vam kaj dosti ponuditi.

STRELEC

Če se boste še tako trudili, določene osebe ne boste mogli pridobiti na svojo stran. Izkazalo se bo, da bistvo težave niti ni v tem, pač pa v vašem trmastem vztrajanju.

KOZOROG

Takoj vam bo jasno, kaj nekdo hoče od vas. Če vam ni do obsežnega slepomišenja, se raje kar sami ponudite, da mu boste pomagali. Slej ko prej bi prišlo do tega.

VODNAR

Spremembam se prilagajate veliko lažje in hitreje kot večina vaših bližnjih. Če to pomeni, da ste spet korak pred njimi, naj vam ne bo nerodno tega tudi povedati.

RIBI

Če ste nameravali karkoli prikriti, vam najverjetneje ne bo uspelo. Vsakršne tajne sestanke bi bilo še najbolje preložiti in raje nameniti nekaj več pozornosti financam.

Spremljajte naše objave na Facebooku.

Komentarji