Preveri, kaj ti na Ženska.si prinaša dnevni horoskop za sredo, 4. 7. 2012.

Dnevni horoskop za 4. 7. 2012 (Photoxpress)

OVEN

Tok dogajanja lahko pripelje do neprijetnih soočenj. Bodite še posebno pozorni pri komunikaciji s sodelavci. Prizadevajte si za preproste kompromise.

BIK

Sprva boste veliko dosegli že s samim optimizmom, ki ga boste brez težav širili naokoli. Kasneje pa boste morali podpreti svoje stališče tudi s konkretnimi argumenti.

DVOJČKA

Nobeno sodelovanje vam ne bo kaj prida ustrezalo. Zaželeli si boste več prostora in to tudi jasno pokazali, ne ozirajoč se na bolj ali manj navdušene odzive.

RAK

Če ste danes nameravali preizkusiti srečo v financah, si s tem denarjem raje kupite kaj lepega. Saj veste, bolje vrabec v roki kot golob na strehi.

LEV

Podrobnosti vam jo bodo grdo zagodle, če ne boste bolj previdni. Če hočete opraviti veliko delo, morate poskrbeti za vsak sestavni delček posebej; tudi za bolj zoprne.

DEVICA

Ko vsi rezervni načrti in zasilne rešitve odpovejo, imate še vedno možnost, da se vrnete na uhojeno pot. Ni tako navdihujoče, je pa le način, da pridete do cilja.

TEHTNICA

Prezgodaj je za odločitev, vse še visi v zraku. Nekdo vas pretirano priganja. Morda bi rad s tem prikril svoje dvome, kajti uspeh še ni zagotovljen.

ŠKORPIJON

Ne delajte se, da ste močnejši kot v resnici. Potarnajte, zaupajte se, dovolite, da vas kdo potolaži. V dvoje je lepše, tudi kadar je potrebno rešiti težavo.

STRELEC

Priznanje, da ste imeli prav vi in ne nekdo drug, bo vrhunec vašega zmagoslavja. Časa za proslavljanje pa ne bo prav dosti, ker vas v zvezi s tem čaka obilica dela.

KOZOROG

Z malo sreče in veliko truda boste vendarle dosegli svoj cilj. Če vam kdo zavida, si prav gotovo ne zasluži, da bi se sploh ukvarjali z njim.

VODNAR

Več glav več ve. Tudi ljudje, ki se sploh ne spoznajo na stvari, s katerimi se ukvarjate, vam lahko dajo dober nasvet. Gre za pogled »od zunaj«, ki bo koristen.

RIBI

Odločno se boste postavili v bran svojim interesom in pri tem ne boste trpeli ne ugovora ne dobronamernih nasvetov. Če mislite, da že vse veste, vas čaka hladen tuš.

 

Spremljajte naše objave na Facebooku.

Komentarji