Preveri, kaj ti na Ženska.si prinaša dnevni horoskop za petek, 31. 8. 2012.

Dnevni horoskop za 31. 8. 2012 (Photoxpress)

OVEN

Tok dogajanja vas bo nosil od manj zahtevnih k vedno bolj odgovornim nalogam. Prav lahko se navsezadnje znajdete na čelu skupine ljudi, ki vam bodo jedli iz roke.

BIK

Oblecite se v zemeljske barve, še zlasti če vas čaka pomemben opravek. Verjetno boste nekaj pojasnjevali ali utemeljevali. Poleg barv vam bodo v pomoč tudi zapiski.

DVOJČKA

Naveličani boste vedno istih ljudi in pogovorov. Tiste, ki boste zbrali pogum in se zvečer sami odpravili na lov za novimi poznanstvi, čaka nora zabava.

RAK

Sreča se vam bo nasmehnila, vendar nepričakovane priložnosti ne boste izkoristili v celoti. Ko boste to ugotovili, bo že prepozno, da bi poskušali še kaj popraviti.

LEV

Marsikdo prispeva k temu, da lahko nemoteno delate. Tega se boste začeli zavedati šele, ko bo eden izmed členov verige popustil in vam napravil kar nekaj preglavic.

DEVICA

Postopoma se vam odpira nov začetek. Če ga želite izkoristiti, pohitite s tekočimi zadevami. Več nezanimivih malenkosti boste lahko uredili na en mah.

TEHTNICA

Nekaj vas bo prestrašilo in potem zlepa ne boste prišli spet na red. Spoznali boste, kako krhke so v resnici določene zadeve in kako je vse prepleteno med seboj.

ŠKORPIJON

Bolj malo se boste ozirali na to, kaj se od vas pričakuje. Zaznali boste priložnost, da nadgradite svoje sposobnosti in je zlepa ne boste spustili iz rok.

STRELEC

Že nekaj časa se pripravljate na soočenje z oviro in zdaj ste tik pred odločilnim trenutkom. Ampak pazite, stvari so se nekoliko spremenile. Še enkrat preverite dejstva.

KOZOROG

Nekaj  bo potrebno razstaviti na najmanjše možne delce, da bi jih lahko zložili potem nazaj v pravilno postavitev. Več kuharjev, slabša juha; najbolje se boste odrezali sami.

VODNAR

Z nejevoljnimi ljudmi ne boste mogli dobro delati. Naj se vam zdi še tako zamalo, tokrat ne bo odveč, če se jim najprej malo prikupite. S čokolado ne morete zgrešiti.

RIBI

Nekdo vam bo razkril svoja čustva. Ne le da boste presenečeni, pač pa boste začeli tudi drugače gledati nanj. Le kako vam je to prikrival toliko časa?

Kosmika – svetovanje, astrologija, numerologija, vedeževanje in horoskop. Izkoristite brezplačno svetovanje na telefonski številki 01 589 66 30 ali prek spleta na http://astro-live.si/vedezevanje-registracija.html

Spremljajte naše objave na Facebooku.

Komentarji