Preveri, kaj ti na Ženska.si prinaša dnevni horoskop za nedeljo, 29. 7. 2012.

Dnevni horoskop za 29. 7. 2012 (Photoxpress)

OVEN

Vzemite si čas in povprašajte posebno osebo, kaj jo teži. Zlasti tisti, ki se boste usedli s partnerjem, boste prišli do presenetljivih zaključkov.

BIK

Popravili boste stare napake in postorili še nekatere druge malenkosti, ne boste pa imeli prave energije za večje nove začetke. Nikamor se vam ne mudi.

DVOJČKA

Bolj prisluhnite svojemu navdihu in se manj ozirajte na predsodke, ki vam jih vcepljajo drugi. Sami prav gotovo najbolje veste, kakšne so vaše sposobnosti.

RAK

Drobna pozornost vam bo polepšala dan. Naj vam ne bo škoda časa zase, kratek predah vas bo napolnil z energijo. Vaša dobra volja se bo prenesla v okolico.

LEV

Odličen učitelj ste, a včasih pozabljate, da ste hkrati tudi učenec. Občutek, da ste na pragu velikega odkritja, vas bo odnesel v čisto svoj svet.

DEVICA

Včasih še sami težko sledite nenadnim obratom svojega razpoloženja. Še na misel vam ne bo prišlo, da bi to skrivali, zato utegnete naleteti na nerazumevanje.

TEHTNICA

Vzdržite se ljubezenskih nasvetov. Kakor koli se že obrne, bo najverjetneje nekdo poskušal prevaliti krivdo na vas. Ne dajte mu povoda za kaj takega.

ŠKORPIJON

Tretja oseba ne bo pripomogla k razjasnitvi ljubezenske situacije, lahko jo pa še dodatno zaplete. Če ste razmišljali o posredniku, torej raje sami zberite pogum.

STRELEC

Zakaj bi se pretvarjali, da ste nekaj, kar niste? Morda se vam zdi, da bi trenutno na tak način lahko osvojili bleščeč cilj, vendar bi tak sijaj hitro zbledel.

KOZOROG

Notranji glas, ki vam svetuje več drznosti, ni čisto iz trte zvit. Raje zastavite bolj optimistično in se po potrebi prilagajajte. Ne skrivajte se v senci.

VODNAR

Pazite, da ne boste iz neprevidnosti vzbujali ljubosumje. Pri vezanih bi bile posledice burne, a tudi samski si lahko s tem precej zakomplicirate ljubezensko življenje.

RIBI

Vašo pozornost bo pritegnil zanimiv namig, ki si vsekakor zasluži podrobnejšo obravnavo. Če boste pravilno razvozlali njegovo vsebino, vam bo prinesel zadovoljstvo.

Spremljajte naše objave na Facebooku.

Komentarji