Preveri, kaj ti na Ženska.si prinaša dnevni horoskop za nedeljo, 19. 8. 2012.

Dnevni horoskop za 19. 8. 2012 (Photoxpress)

OVEN

Vaši čuti bodo izostreni. Razvajajte se z dotikom, oblecite se v tkanine, ki bodo nežno božale vašo kožo. Vsekakor pa kaže, da ima to željo tudi oseba v vaši bližini.

BIK

Sprva si boste morda očitali, da niste bili bolj vztrajni. Naposled pa se bo ponovno izkazalo, da je vaša intuicija zanesljiva, pa naj se še tako nenavadno oglaša.

DVOJČKA

Ne čakajte, da vas zaprosijo za pomoč. V nepričakovano intenzivnem poteku dogajanja bo nadvse pomembno, da vsakdo prispeva po svojih najboljših močeh.

RAK

Morali bi biti ponosni nase, namesto da razmišljate, kdo in zakaj bi vam lahko zavidal. Občasno je vsakdo tarča nevoščljivih jezikov, pa svet še vedno stoji.

LEV

Kljub dobremu namenu boste nekoga pošteno zmedli, namesto da bi mu pomagali. Skušajte se bolj približati njegovemu načinu razmišljanja in svetovati čim enostavneje.

DEVICA

Ne zmenite se za osebo, ki vam vsiljuje svoje mnenje. Če bi radi slišali pametno pripombo, jo lahko dobite od nekoga, ki je sicer prezaposlen, da bi se vtikal v druge.

TEHTNICA

Če gledate na svet skozi temna očala, ne pričakujte živih barv. Sami boste morali narediti prvi korak in odpreti vrata, da bo skozi njih lahko prodrl žarek optimizma.

ŠKORPIJON

V prijateljski družbi boste našli razumevanje, ki vam manjka v ljubezenskem odnosu. Včasih se zdi, da ne morete imeti vsega, vendar je krivda deloma tudi na vaši strani.

STRELEC

Bodite pozorni, kaj rečete ali mislite o sebi. Lahko gre za neke vrste stereotip o vas samih, ki je nastal v šali, a ga vedno bolj sprejemate kot del svojega značaja.

KOZOROG

Začinite staromodno romantiko z erotičnim nabojem in si ustvarite čaroben večer. Izbira jedilnika še zdaleč ni tako pomembna kot vzdušje in pa seveda postrežba!

VODNAR

Nekatere stvari je težko vreči v smeti, vendar si le tako lahko zagotovimo, da stanovanja ne preplavi najrazličnejša šara. Kar je še uporabnega, lahko komu podarite.

RIBI

Počasi boste začeli s pripravami na večjo spremembo. Tisti, ki se vam bo smejal, češ da je časa še več kot dovolj, pač ne ve, s čim imate opravka.

Kosmika – svetovanje, astrologija, numerologija, vedeževanje in horoskop. Izkoristite brezplačno svetovanje na telefonski številki 01 589 66 30 ali prek spleta na http://astro-live.si/vedezevanje-registracija.html

Spremljajte naše objave na Facebooku.

Komentarji