Preveri, kaj ti na Ženska.si prinaša dnevni horoskop za ponedeljek, 13. 8. 2012.

Dnevni horoskop za 13. 8. 2012 (Photoxpress)

OVEN

Proti pričakovanjem se bo nov delovni teden lenobno začel, tako da se boste že malce dolgočasili. Ne skrbite, prvo presenečenje že prihaja izza ovinka.

BIK

Zasebno in poslovno področje se bosta prepletla, vendar ne boste ravno navdušeni nad tem. Čisto všeč vam je bilo, da je doma pogovor le redko nanesel na službene skrbi.

DVOJČKA

Na uho vam bodo prišle govorice, ki vas bodo vrgle iz tira. Preden zaženete paniko, preverite njihovo utemeljenost pri bolj zanesljivem viru.

RAK

Usklajevali boste več projektov ali poskušali doseči kompromis med različno mislečimi. Skratka, žonglirali boste z več žogicami, kot ste navajeni.

LEV

Če greste zvečer ven, si vzemite čas in se uredite tako, da boste še sami sebi všeč. Izžarevate privlačnost, ki se bo le še okrepila, če se je boste tudi sami zavedali.

DEVICA

Iskali boste nekaj svojega, naleteli pa na informacijo, ki je raje ne bi izvedeli. Najslabše, kar lahko naredite je, da jo še toplo servirate naprej.

TEHTNICA

Ne potrebujete radikalne prelomnice in ni vam treba vedno iti na nož. Tudi največje spremembe se začnejo z malim in zahtevajo enkrat več, drugič manj potrpljenja.

ŠKORPIJON

Vaše finance so se znašle v stanju, ko ne morete z gotovostjo načrtovati na daljši rok. Dokler se okoliščine ne razjasnijo, poskrbite predvsem za tekoče zadeve.

STRELEC

Jasno boste znali povedati svoje zahteve, ne boste pa zlahka našli načina, kako jim ustreči. Če se bo s tem ukvarjal kdo drug, bo moral biti zelo potrpežljiv.

KOZOROG

Če se boste pri doseganju svojih ciljev spogledovali s kakimi vprašljivimi pristopi, se najprej vprašajte, če je vredno. Najverjetneje vas bo nekdo preverjal.

VODNAR

Ne počnite stvari, ki vas ne veselijo; če seveda ne gre za neizogibno službeno obveznost. Začnite pri majhnih navadah, na katere niste niti več pozorni.

RIBI

Prav vseeno vam bo, kaj boste danes počeli. V dobri družbi je vse zabavno, zato boste zlahka odrinili svoje skrbi na stran in se prepustili, da vas vodijo drugi.

Kosmika – svetovanje, astrologija, numerologija, vedeževanje in horoskop. Izkoristite brezplačno svetovanje na telefonski številki 01 589 66 30 ali prek spleta na http://astro-live.si/vedezevanje-registracija.html

Spremljajte naše objave na Facebooku.

Komentarji