Preveri, kaj ti na Ženska.si prinaša dnevni horoskop za petek, 13. 7. 2012.

Dnevni horoskop za 13. 7. 2012 (Photoxpress)

OVEN

Razkrile se vam bodo neke skrivnosti o osebi, s katero ste se v preteklosti romantično zapletli. Zaželeli si boste obnovitve stikov, a raje ne budite spečega leva.

BIK

Oseba, s katero ste imeli v preteklosti konflikt, bo naredila korak k spravi. Razlog nedvomno tiči v nekem interesu, vendar morda ne bi bilo slabo zakopati bojne sekire.

DVOJČKA

Lahko se vam zgodi, da boste čez noč zelo spremenili svoje mnenje. Zarečenega kruha se največ poje, a ne hitite s sodbami, da vam ne bi kdo očital obračanja po vetru.

RAK

Vse se vrti okoli zabave v najbližji prihodnosti. Če na družabnem koledarčku še nimate zaznamkov za konec tedna, jo torej organizirajte kar sami.

LEV

Med pogajalci vam ni para, ampak počasi vam ta vloga že preseda. Nenehno se ukvarjate s tujimi težavami in gledate ljudi, ki se ne znajo pogovoriti brez posrednika.

DEVICA

Hitro boste ugotovili, da za navidezno prefinjenim obnašanjem znanca ni nobene posebne filozofije. Lastne koristi so mu pomembnejše od vsega drugega.

TEHTNICA

Pred vami je izziv, ki sicer ni nič posebnega, vendar bo zahteval zbranost in potrpljenje. Organizirajte si dan tako, da se mu boste lahko v miru posvetili.

ŠKORPIJON

Brez težav se boste osredotočili na delo, čeprav vam bodo telefoni zvonili še pogosteje kot običajno. Možgani vam bodo delali s polno paro.

STRELEC

Finančna situacija ne kaže preveč dobro, a v kratkem lahko pričakujete izboljšanje. Lahko gre za priliv ali pa boste lahko odložili nek strošek in svobodneje zadihali.

KOZOROG

Jasno, da svojim dragim želite le najboljše. Včasih pa morate kljub temu dopustiti, da se učijo iz svojih napak. Saj se ve, kam bodo prišli, ko bodo potrebovali pomoč.

VODNAR

Previdnost ne bo odveč. Pregovorna mati modrosti vam bo prihranila kar nekaj zapletov, ki bi navsezadnje lahko vplivali tudi na vaš položaj v službi.

RIBI

Vodila vas bo želja po zmagi. Ovire boste mimogrede preskočili ali pa kar zrušili z močjo svojih ambicij. Dokler tega ne poskušate v ljubezni, se vam lahko celo izide.

 

Spremljajte naše objave na Facebooku.

Komentarji