Dnevni horoskop 13. 2. 2013 – dnevne horoskope za Ženska.si pripravlja Kosmika.si.

Dnevni horoskop za 13. 2. 2013 (Photoxpress)

OVEN

Čas je, da ljubljeni osebi posvetite posebno pozornost. Malo romantike ne bo odveč, predvsem pa izklopite mobilni telefon in vse drugo, kar bi vaju lahko zmotilo.

BIK

Ugodno dogajanje na ljubezenskem področju bo pozitivno vplivalo na vaše razpoloženje. Nenadoma se bo več težav povsem spontano razpletlo.

DVOJČKA

Uspešno boste zgladili nek nesporazum in uživali v preostanku relativno umirjenega delovnika. Prebrali boste novico, ki vas bo spodbudila k ukrepanju.

RAK

Ko boste končno našli nekaj časa za sprostitev, si tega ne boste pustili vzeti. Izognite se ljudem, ki znajo govoriti samo o službi in drugih obveznostih.

LEV

Ne izogibajte se dejstvom. Če vidite, da nekaj škripa, se bo nedvomno treba kmalu lotiti popravila. Tokrat ne bo šlo samo za tehnično področje.

DEVICA

Dobro se boste razumeli z bližnjimi. Izkoristite to in poravnajte stare račune ali zgladite nesporazume. Preveč prepričljivi boste, da bi se vam lahko uprli.

Dnevne horoskope za Ženska.si pripravlja Kosmika.si.

TEHTNICA

Ne mislite, da ste nepremagljivi. Če boste tako nadaljevali, se bo vaše telo obrnilo proti vam; lahko celo zbolite. Poskrbite za svoje zdravje!

ŠKORPIJON

Če si želite drugačne rezultate, boste morali uporabiti drugačna sredstva. Še zdaleč niste nemočni, je pa skrajni čas, da si omislite nov pristop.

STRELEC

Ukvarjali se boste z več stvarmi hkrati, zato vam koncentracija ne bo smela niti za trenutek popustiti. Od tega boste tudi fizično precej utrujeni.

KOZOROG

Kjer osel leži, tam dlako pusti. Morali boste sprejeti in odpraviti posledice sodelovanja z osebo, ki se je zdela sposobna, pa ni bilo čisto tako.

VODNAR

Polni boste zabavnih domislic in šaljivih zgodbic, zato boste nocoj srce zabave. Po dolgem času boste spet nekoga srečali in se ga iskreno razveselili.

RIBI

Ne bo vam jasno, kaj neka oseba pričakuje od vas. Naj gre za družabno povabilo ali službeno situacijo, tega ne boste izvedeli, če boste ponudbo zavrnili.

Dnevne horoskope za Ženska.si pripravlja Kosmika.si.

Spremljajte naše objave na Facebooku.

Komentarji