Preveri, kaj ti na Ženska.si prinaša dnevni horoskop za torek, 12. 6. 2012.

Dnevni horoskop za 12. 6. 2012 (Photoxpress)


OVEN

Res ne bi bilo težko prikrojiti pravil, vendar se vam to dolgoročno ne bo obneslo. Ko bo potrebno polagati račune, boste lahko eden redkih, ki bo mirno spal.

BIK

Tisti, ki se ne morete znebiti službenih skrbi, jih vsaj za hip odložite, da si naberete nove energije. Če vam ni do družbe, si pripravite vročo, sproščujočo kopel.

DVOJČKA

Čas je, da prikličete svoje skrite sposobnosti na površje. Le malo spodbude potrebujete, pa boste zablesteli tudi v doslej neznanih okoliščinah.

RAK

Zastavite si nov cilj, ki bo predramil vaše zaspane sive celice. Kanček tveganja vam bo pognal kri po žilah in že v kratkem prinesel prve rezultate.

LEV

Zadovoljni boste z ljudmi, ki vas obdajajo, zato vam ne bo do spoznavanja novih. A oseba, ki bo nocoj pritegnila vašo pozornost, vam lahko spremeni življenje.

DEVICA

S trdnimi argumenti boste pridobili moralno podporo, ne pa tudi praktične pomoči. Znajti se boste morali kar sami in to v okviru možnosti, ki so vam trenutno na voljo.

TEHTNICA

Previdno, da ne izgubite potrpljenja. Priložnosti bo več kot dovolj in marsikaj bo šlo narobe, a s prijazno besedo in mirnimi živci boste lahko vse uredili.

ŠKORPIJON

Nehajte oklevati, dokler vas priložnost še čaka. Razloge za in proti ste že pretehtali z vseh možnih kotov, porabili pa ste tudi večino dobrih izgovorov.

STRELEC

Finančna situacija vam ne dopušča veliko svobode, a zato bi morali še tem bolj izkoristiti možnosti, ki so vam na voljo. Vendarle ni vse v denarju.

KOZOROG

Nihče ni popoln. To velja za vas, pa tudi za osebo, ki ji na tihem nekaj očitate. Razmislite, kako bi sami ravnali na njenem mestu in upoštevajte to pri svoji odločitvi.

VODNAR

Bližnjica do pomembne rešitve se ne bo obnesla. Izgubili boste nekaj časa in morda celo začeli spet od začetka. Tokrat se raje držite uhojenih poti, bodite potrpežljivi.

RIBI

Dogajanje na področju odnosov se res giblje na meji med prijateljstvom in romanco. Dobra novica je, da se vam ne mudi ugotoviti, na katero stran se nagiba.

Spremljajte naše objave na Facebooku.

Komentarji