Dnevne horoskope za Ženska.si pripravlja Kosmika.si.

Dnevni horoskop za 11. 1. 2013 (Photoxpress)

OVEN

Počasi se stvari obračajo na bolje. Čeprav vam trenutno še jemljejo precej energije, si lahko konec dneva obetate sprostitev in bolj sproščene teme za pogovor.

BIK

Angažirali ste se na različnih področjih in pri tem kar malo pretiravali. Če bi bolj racionalno razpolagali s svojo energijo, zvečer ne bi padli v posteljo kot ožeta cunja.

DVOJČKA

Po napornem, a nadvse uspešnem delavniku si privoščite pijačo s prijatelji. Nič ne bo narobe, če tudi vezani sem ter tja uveljavite pravico do prostega večera.

RAK

Zaradi vašega samozavestnega nastopa bodo določeni ljudje vihali nos ali imeli neumestne pripombe. Na take zavistneže se nima smisla ozirati. Dokončajte, kar ste začeli.

LEV

Če iščete nekaj novega, boste morali malo zmanjšati kriterije in pristati na neke začasne kompromise. Na vidiku je obetavna priložnost.

DEVICA

Večer bo odličen za zmenek ali za druženje s prijatelji, če ste v zvezi. Poleg tega, da potrebujete sprostitev, boste izvedeli tudi nekaj zanimivega.

Dnevne horoskope za Ženska.si pripravlja Kosmika.si.

TEHTNICA

Raziščite, kakšne možnosti vam ponuja okolica vašega doma ali službe. Sprememba vsakdanje rutine vam bo dobro dela, pa čeprav bo za začetek le majhna.

ŠKORPIJON

Pazite na nepredvidene izdatke in se uprite impulzivnemu nakupovanju. Če nimate nujnih nakupov, bo morda najbolje, da se trgovinam izognete.

STRELEC

Neka navodila se vam bodo zdela nesmiselna, zato boste naredili po svoje. Nekdo vam bo dal jasno vedeti, da naslednjič tega ne bo toleriral.

KOZOROG

Površno dokončano delo se vam utegne maščevati in imeli boste obilico dela, da stvari spravite v red. Vzemite to kot opozorilo, da ne odlašate do zadnjega trenutka.

VODNAR

Ravnanje z denarjem bo danes vaša močna točka. Na razpolago imate vse potrebne podatke, da se lahko dobro odločite in si privarčujete precejšen znesek.

RIBI

Naključno srečanje bo pri samskih prebudilo speča čustva. Vezanim bodo trenutke, ki bi jih morali preživeti v dvoje s partnerjem, pokvarile službene skrbi.

Dnevne horoskope za Ženska.si pripravlja Kosmika.si.

Spremljajte naše objave na Facebooku.

Komentarji