Preveri, kaj ti na Ženska.si prinaša dnevni horoskop za petek, 10. 8. 2012.

Dnevni horoskop za 10. 8. 2012 (Photoxpress)

OVEN

Nekatere poslovne zadeve bodo pač morale počakati. Pazite le, da bo nadrejeni to razumel. Obveščajte ga o poteku dogajanja in se tako izognite nesporazumom.

BIK

Čeprav ste pod precejšnim pritiskom, vedno trdneje držite niti v svojih rokah. Vztrajajte. Še malo in dozoreli bodo prvi sadovi vašega truda.

DVOJČKA

Nekateri projekti nimajo ne začetka ne konca. Nima smisla, da bi jih poskušali spraviti v red na petek tik pred koncem službe. Čakajo vas prijetnejše obveznosti.

RAK

Previden pristop je včasih težja, ampak prava pot. Ne odreagirajte na prvo žogo, ker ni nujno, da bo priletela iz prave strani. Videz včasih vara.

LEV

Na področju komunikacije je pred vami nekaj spodrsljajev, ki bi lahko bili smešni, če se ne bi zgodili ravno vam. Ne obremenjujte se preveč.

DEVICA

Izgubili se boste med pomisleki in raznimi bolj ali manj verjetnimi scenariji. Vrnite se nazaj vse do točke, ko ste imeli stvari še pod nadzorom, in začnite znova.

TEHTNICA

Umaknite se po liniji najmanjšega odpora. Kakršne koli dodatne komplikacije bodo sodu izbile dno in lahko celo povzročijo posledice, ki vas bodo za lep čas zaposlile.

ŠKORPIJON

Naleteli boste na sanjsko priložnost. Če jo le lahko vrinete nekam med svoje načrte, bo vredno truda. Ne morete pa si privoščiti, da vam jih obrne na glavo.

STRELEC

Ko se dogovarjate za vikend, se vprašajte, če boste delali, kar sami hočete, ali tisto, kar hočejo drugi. Odgovor vam bo pomagal urediti zmedo na vašem urniku.

KOZOROG

Namesto da bi se sprostili, boste okoli sebe ustvarjali napetost. Ustavite se, trikrat globoko vdihnite in sprejmite stvari takšne, kot so. Navsezadnje niti niso slabe.

VODNAR

Čim se bo pokazala majhna sprememba na bolje, vam bo motivacija skokovito narasla. Sami sebe boste presenetili z iznajdljivostjo in neprekosljivim šarmom.

RIBI

Danes ni pravi dan za veliko odločitev, čeprav se zdi, da ste upoštevali vse pomembne dejavnike. Če vas nekdo pretirano spodbuja, morda poskuša kaj prikriti.

Spremljajte naše objave na Facebooku.

Komentarji